Παρασκευή 21 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κυνηγώντας τα κέρδη

Σε ταλαιπωρία... άνευ λόγου υποβάλλει ο ΟΤΕ όσους θέλουν να στείλουν τηλεγράφημα. Κατάργησε την αρμόδια υπηρεσία (τηλεγραφείο) και τα τηλεγραφήματα εσωτερικού αποστέλλονται πλέον μόνο τηλεφωνικώς (επιπλέον χρέωση), ενώ για το εξωτερικό απαιτείται και η αποστολή φαξ (επιπλέον της επιπλέον χρέωσης).

Την απόφαση αυτή στηλιτεύει ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας. Τη χαρακτηρίζει «εξωφρενική» και επισημαίνει ότι η κατάργηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, αλλά και διαφόρων άλλων, που μεθοδεύονται με στόχο τα «περισσότερα κέρδη» του πολυμετοχικού ΟΤΕ, είναι άλλο ένα επακόλουθο της εγκληματικής πολιτικής ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου δεν παραλείπουν να δώσουν... συγχαρητήρια στον υπουργό Μεταφορών - Επικοινωνιών Μ. Λιάπη που «κατάφερε επί υπουργίας του να καταργηθεί η υπηρεσία». Καταλήγουν δε με την επισήμανση ότι «ο λαός είναι βέβαιο πως θα δώσει την απάντηση που πρέπει σε αυτές τις πολιτικές και με καθημερινούς αγώνες θα ανατρέψει την εξουσία των κεφαλαιοκρατών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ