Κυριακή 23 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Την Τρίτη διαδηλώνουμε ενάντια στην ισραηλινή βαρβαρότητα

Στην Αθήνα η συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 7 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο, θα ακολουθήσει πορεία στην αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία. Το κάλεσμα απευθύνουν η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ), η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ), η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ και η «Συμπαράταξη για την Αθήνα». Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν, ακόμα, η ΠΕΑΕΑ και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής και Ν. Πειραιά - Νήσων «Ο Προμηθέας», το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών - Εργαστηρίων - Γηροκομείων - Οίκων Ευγηρίας - Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας.

Με ανακοινώσεις τους, οι παραπάνω φορείς καταδικάζουν τη συνεχιζόμενη σφαγή του παλαιστινιακού και του λιβανέζικου λαού από το στρατό του Ισραήλ, με την ανοιχτή στήριξη του ιμπεριαλισμού ΗΠΑ και ΕΕ, ενώ επισημαίνουν τις μεγάλες ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Καλούν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να εκφράσουν με κάθε δυνατό τρόπο την αντίθεσή τους στα σχέδια του ιμπεριαλισμού και την αλληλεγγύη τους στους λαούς της Μέσης Ανατολής. Να συμπαρασταθούν στον παλαιστινιακό λαό στην πάλη του για ένα ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Να απαιτήσουν να σταματήσει αμέσως η ισραηλινή επίθεση και να απελευθερωθούν οι κρατούμενοι Παλαιστίνιοι και Λιβανέζοι από το Ισραήλ.

Στον Πειραιά

Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά απευθύνει επίσης κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου την Τρίτη 25 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά.

Στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου και καταδίκης της ισραηλινής επίθεσης, που εξελίσσεται με τις πλάτες των Ευρωαμερικανών ιμπεριαλιστών, διοργανώνουν η ΚΟΘ του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, την Τρίτη 25 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο Αγαλμα του Βενιζέλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ