Κυριακή 9 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902».

Σήμερα Κυριακή : Στις 19.00 στα πλαίσια της εκπομπής «Το βήμα της Βουλής»:

α) Τη συνέχιση της κατ' άρθρο συζήτησης του νομοσχεδίου που αφορά ρυθμίσεις για κεφαλαιαγορά, φοροαπαλλαγές των μεγαλοκεφαλαιούχων και ιδιωτικοποίηση της Κτηματικής Εταιρείας του δημοσίου.

β) Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις νέες ρυθμίσεις του ΑΣΕΠ

γ) Την πρόταση νόμου της ΝΔ για τις ταυτότητες. Επιμελείται και παρουσιάζει ο Θάνος Κανιάρης.

Στις 21.35 ένα αφιέρωμα, με αφορμή την επέτειο ένταξης της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Μια αμαρτωλή ιστορία, αποτελεί η πορεία της χώρας μας στα πλαίσια της Βορειοατλαντικής συμμαχίας. Πότε θύτης και πότε θύμα, έχει πληρώσει πολύ ακριβά τα 48 χρόνια που είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Το αφιέρωμα γυρισμένο το 1998, προσπαθούσε να θυμίσει τις αρνητικές συνέπειες της ένταξης και να προειδοποιήσει για τους μελλοντικούς κινδύνους. Η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία απλά επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μας.

Μιλούν: Ο δημοσιογράφος Θανάσης Παπαρήγας, ο υποστράτηγος ε.α. Μιχάλης Βαρδάνης και οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ Γρηγόρης Πετρόπουλος. Επιμέλεια - παρουσίαση Μιχάλης Χάρος και Δημήτρης Τεκτονίδης.

Αύριο, Δευτέρα: Στις 22.00 «Προεκτάσεις». Ο Κ. Καραχάλιος συνομιλεί με τα μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ, Ηλία Λέγγερη και Βασίλη Καλαματιανό με θέμα: «ΕΕ κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα - στόχοι και περιεχόμενο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ