Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αγωνιστικών Συνδυασμών
Σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτέμβρη

-- Ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», στις 9.30 π.μ.

-- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά και ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, θα περιοδεύσουν στη λαϊκή αγορά στην περιοχή Πηγάδα στην Πειραϊκή, στις 10 το πρωί και στις 12:30 μ.μ. ο Γ. Μανουσογιαννάκης θα περιοδεύσει σε εργασιακούς χώρους Ιδιωτικής Υγείας στο κέντρο του Πειραιά.

-- Η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα περιοδεύσει από τις 5.30 μ.μ. στα εμπορικά καταστήματα «Ζάρα», «Μετρόπολις», «Λαμπρόπουλο» και στις 7.30 μ.μ. στο εμπορικό κέντρο της Αγιάς Σοφιάς.

-- Ο Στ. Μπενετάτος θα περιοδεύσει από τις 11 το πρωί σε τράπεζες στην Πέτρου Ράλλη, στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με εργαζόμενους του δήμου στο δημαρχείο και στις 7:30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλ. Χαλκηδόνας μαζί με κλιμάκιο της ΝΑΣ.

-- O Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Κώστας Μαρκέτης, υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσουν στις 12 το μεσημέρι στη φαρμακοβιομηχανία «ΛΑΒΙΦΑΡΜ».

-- Ο Στάθης Κεραμιδάς, υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας, θα περιοδεύσει στη Λαχαναγορά, στις 7 π.μ., στο Νοσοκομείο ΘΩΡΑΚΑ, στις 9 π.μ., στο Νοσοκομείο «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ», στις 11 π.μ. και στις 7 το βράδυ στο Δήμο Παραλίας.

-- Ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας με τη ΔΑΣ «Πάτρα - Μπροστά», θα περιοδεύσει από τις 8:30 π.μ., σε σχολεία, στις 11:30 στο ΥΠΠΟ και στις 7 το βράδυ στις εργατικές κατοικίες (Ζαρουχλέικα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ