Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
Για πολλαπλές χρήσεις...

Το νεόδμητο 3ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα τη λειτουργία του και από την πρώτη στιγμή είναι έτοιμο να προσφέρει όλες τις «ανέσεις» που είναι απαραίτητες για την ψυχαγωγία και τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού. Συγκεκριμένα: Χωρίς καρέκλες, χωρίς θρανία, χωρίς τηλέφωνο. Επίσης, η παιδική χαρά που έχει κατασκευαστεί κρίνεται από το προσωπικό ως λίαν επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών και απαιτείται άμεση αποκατάσταση.

Αυτό το νηπιαγωγείο εγκαινίασε πριν από τρεις μήνες ο Δημήτρης Φωκιανός, δήμαρχος της Λυκόβρυσης, εκλεκτός του ΣΥΝ με τη στήριξη τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ, με όλες τις «τιμές». Τότε, έλεγε χαρακτηριστικά πως είναι έτοιμο να λειτουργήσει και μάλιστα με πολλαπλές χρήσεις...

Αθλια παιχνίδια με τους λογαριασμούς του νερού

Σε πεδίο προεκλογικών σκοπιμοτήτων μετέτρεψαν ακόμα και τους λογαριασμούς του νερού οι δήμαρχοι Ανω Λιοσίων και Ελευσίνας προκειμένου δημαγωγήσουν και να ψηφοθηρήσουν. Ο μεν πρώτος πράσινος δήμαρχος Ανω Λιοσίων Βαγγέλης Χριστοφυλάκης έχει δώσει εντολή να μην εκδοθούν από το δήμο οι λογαριασμοί του νερού για το τρίτο τρίμηνο πριν τις εκλογές. Με εκατοντάδες απολυμένους εργαζόμενους από τις δημοτικές επιχειρήσεις προσπαθεί τώρα να εμφανίσει ένα φιλολαϊκό προφίλ. Να σημειωθεί ότι τους λογαριασμούς του νερού τους εκδίδει ο δήμος, καθώς το δίκτυο είναι δημοτικό.

* * *

Δημοτικό ήταν για χρόνια το δίκτυο και στην Ελευσίνα, μέχρι πριν δύο χρόνια που η δημοτική αρχή του δημάρχου Γιώργου Αμπατζόγλου (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ) το πούλησε - και μάλιστα φτηνά - στην ΕΥΔΑΠ. Τώρα όμως που ένα μήνα πριν τις εκλογές η ιδιωτικοποιημένη ΕΥΔΑΠ έστειλε τους πρώτους «φουσκωμένους» λογαριασμούς, ο δήμαρχος κάλεσε τους δημότες να τους παραδώσουν στο δήμο και να μην τους πληρώσουν!

* * *

Αυτή είναι η στάση των ντόπιων «ιδεολόγων» της αριστεράς και της οικολογίας, που χρόνια έλεγαν ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δεν πωλείται. Εδώ όμως έκαναν τους μεγαλοβιομήχανους της περιοχής «ευεργέτες», εκεί θα κολλούσαν!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ