Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέοι προϊστάμενοι στα μεγάλα δικαστήρια

Νέα πρόσωπα για την επόμενη διετία στις Εισαγγελίες και τα μεγάλα δικαστήρια της χώρας ανέδειξαν οι αρχαιρεσίες των δικαστών και εισαγγελέων το περασμένο Σάββατο.

Στην πλέον νευραλγική θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εκλέχτηκε ο Π. Πούλιος, θέση που κατείχε ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Τη θέση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κατέλαβε ο Γ. Κολιοκώστας, ο οποίος στο παρελθόν είχε χρηματίσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, αντικαθιστώντας τον Α. Πλωμαρίτη.

Στη Διοίκηση του Πρωτοδικείου Αθήνας εκλέχτηκε ο Χρ. Κατσιάνης, στο Εφετείο Αθήνας ο Β. Φούκας και στο Ειρηνοδικείο Αθήνας η κ. Χιώτου. Στο Πρωτοδικείο Πειραιά εκλέχτηκε ο Γ. Αυγέρης και στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο Χρ. Νάστας. Στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης νέος προϊστάμενος εκλέχτηκε ο Β. Φλωρίδης.

Τέλος, η Ειρ. Κυρίου είναι η νέα προϊστάμενη του Διοικητικού Εφετείου Αθήνας, ο Στ. Καρνέζης προϊστάμενος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας, ενώ στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά εκλέχθηκαν οι Αν. Βενετιάδου και Α. Μπόνου, αντίστοιχα. Ολοι οι νέοι προϊστάμενοι θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους την 1η Οκτώβρη.

  • Στο μεταξύ παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χ. Μαγκλάρας, ο οποίος είναι ο αρχαιότερος στην επετηρίδα των αντεισαγγελέων του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ