Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ - ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Διαδοχή στην ίδια πολιτική

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ.--

Ειδική προβολή για το 13ο Συνέδριο του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος, καθώς η «αλλαγή φρουράς» στην ηγεσία του κόμματος προβλήθηκε επί του βήματος το Συνεδρίου.

Αρχηγική εμφάνιση του υπουργού Οικονομικών και φερόμενου ως διαδόχου του Μπλερ: «Εχω την πείρα, έχω τις αξίες» διατράνωσε ο Μπράουν από το βήμα του συνεδρίου, προσβλέποντας στη διάλυση των αμφιβολιών για το κατά πόσο είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κρατήσει τα ηνία της Βρετανίας, ειδικά μετά την πεισματική άρνηση του Μπλερ να στηρίξει δημοσίως τον Μπράουν ως επικείμενο διάδοχό του. Εννοείται, πως δήλωσε ότι θα βαδίσει στα χνάρια της πολιτικής του Μπλερ, ειδικά σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής. Μάλιστα, νωρίτερα, στο περιθώριο του συνεδρίου, ο Μπράουν είχε επαναλάβει την υποστήριξή του στον πόλεμο στο Ιράκ, προσθέτοντας πάντως ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα.

Ωστόσο, χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο φωνάζοντας συνθήματα κατά του πολέμου στο Ιράκ, των πυρηνικών όπλων και της επέμβασης των Ισραηλινών στο Λίβανο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ