Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»
«Ψηφίζουμε για όλα τα λαϊκά προβλήματα»

Συγκέντρωση της παράταξης προχτές το απόγευμα με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Γιώγο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης Γιώργος Γιώγος
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης Γιώργος Γιώγος
Για «τον απαράδεκτο θεσμό της μισής δουλιάς, του μισού μισθού, της μισής ζωής, που εισέβαλε με τις συμβάσεις ντροπής και στο δήμο μας», για «το μεροκάματο που λείπει σε πολλές οικογένειες». Για την πόλη μας «που βγαίνει στο σφυρί», «το βουνό μας που κινδυνεύει να πνιγεί και αυτό στο τσιμέντο», τους «αθλητικούς χώρους που μέσα σε μια τετραετία έγιναν σκουπιδότοποι». Για τα «σχολεία που στοιχειώνουν ή λειτουργούν σε διπλοβάρδιες» και «τη λυματολάσπη που απειλεί την πόρτα και την υγεία μας».

Είναι μερικές απ' τις φωνές που ενώνονται στο ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης» «διεκδικώντας την πόλη τους». Και προχτές το απόγευμα στη συγκέντρωση της παράταξης βρήκαν την ευκαιρία να εξηγήσουν την επιλογή τους. «Τι έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια για εμάς, τα παιδιά μας και τι τις προηγούμενες δεκαετίες;». Και όταν έχεις μέτρο σύγκρισης, «δε γίνεται να μη γυρίσεις την πλάτη στα ψηφοδέλτια της αντιπαροχής», να μη διεκδικήσεις πάλι «δήμαρχο αγωνιστή από την πρώτη Κυριακή».

«Η δημοτική αρχή του Στέφανου Βλάχου λέει ότι έκανε πολλά, αλλά δεν έκανε τίποτα, αυτή η παρένθεση πρέπει να κλείσει. Δε σας τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Μόνο μια υπόσχεση δίνουμε: Να αγωνιστούμε μαζί σας, να σας ξεβολέψουμε απ' τους καναπέδες», τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης, Γιώργος Γιώγος, αναφερόμενος στη ζημιά που έχει προκαλέσει η αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής. Στη συνέχεια μίλησε για το πλούσιο έργο της «Δημοκρατικής Συνεργασίας» και κατέληξε:

«Ψηφίζουμε για όλα. Για τη συνέχιση της δημιουργικής πορείας της πόλης. Για να γίνουν όσα σχολεία λείπουν, για να κόψουμε το βήχα σε κάθε λογής καταπατητές. Για μια δημοτική αρχή που θα βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών, στους καθημερινούς τους αγώνες για δημόσια και δωρεάν Παιδεία και Υγεία, για ένα δήμο με δημόσιο χαρακτήρα, με σύγχρονες και δωρεάν υπηρεσίες για όλους, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική μέριμνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ