Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Αποκλείουν τα ΜΜΕ τη «ΘεσσαλοΝίκη Τώρα» και τη ΝΑΣ

Θετικά είναι τα μηνύματα που δέχεται η δημοτική Παράταξη «ΘεσσαλοΝίκη τώρα» από τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης, όπως σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Αγάπιος Σαχίνης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, χτες το πρωί. Ο Αγ. Σαχίνης σχολίασε επίκαιρα ζητήματα, ενώ τη συμπαράταξή του στον αγώνα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών εξέφρασαν οι συνεργαζόμενοι Χρ. Μπάλτος από το ΔΗΚΚΙ, ο Κ. Δρούτσας από την Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης και ο Λ. Κωνσταντινίδης, πρώην βουλευτής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην επιλεκτική προβολή των υποψηφίων των παρατάξεων και τον αποκλεισμό της «ΘεσσαλοΝίκη Τώρα» και της ΝΑΣ από τους μεγάλους οργανισμούς Τύπου και ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Αναφέρθηκε επίσης στο ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της Παράταξης και το θετικό κλίμα που συναντά στις καθημερινές εξορμήσεις και περιοδείες στις γειτονιές και τους χώρους δουλιάς.

Ο Αγ. Σαχίνης σχολίασε την επικαιρότητα, κριτικάροντας τα κροκοδείλια δάκρυα που ρίχνουν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ για την εκποίηση της δημοτικής περιουσίας από την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΑΕ του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ οι ίδιοι και τη στήριξαν και πήραν ομόφωνες αποφάσεις μαζί με τη διοίκηση του δήμου (ΝΔ), στα πλαίσια αυτής της πολιτικής.

Οι συνεργαζόμενοι υποψήφιοι δήλωσαν, για άλλη μια φορά, τη σύμπνοια και τη συμμαχία τους με το ΚΚΕ. Ο Κ. Δρούτσας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, κάλεσε τους Θεσσαλονικείς που έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση, με τη δύναμη και το λόγο τους, να βγουν στην αντεπίθεση. Ο Χρ. Μπάλτος, εκ μέρους του ΔΗΚΚΙ, υπογράμμισε την ανάγκη απαγκίστρωσης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων από τα κόμματα της πλουτοκρατίας και κάλεσε το λαό να αντισταθεί στις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις. Τέλος, ο Λ. Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι θα είναι συμπαραστάτης στον αγώνα της Παράταξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ