Σάββατο 7 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ - ΔΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
«Βάλτε φρένο στα χειρότερα»

Περιοδεία, στην Περιφέρεια Ηπείρου, των υποψηφίων των αγωνιστικών συνδυασμών για τη νομαρχία Ιωαννίνων, Χρήστου Μεντή και για το Δήμο Ιωαννιτών, Τάκη Τσίγκα

Χρήστος Μεντής υποψήφιος Νομάρχης Ιωαννίνων
Χρήστος Μεντής υποψήφιος Νομάρχης Ιωαννίνων
Κάλεσμα στους εργαζόμενους με την ψήφο τους να ανησυχήσουν και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αποδυναμώνοντας τα κόμματα αυτά και καταδικάζοντας την αντιλαϊκή τους πολιτική. Να βάλουν φρένο στο «κάθε φέτος και χειρότερα», ενισχύοντας τα αγωνιστικά ριζοσπαστικά ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ και οι συνεργαζόμενες με αυτό δυνάμεις, απηύθυναν στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Ηπείρου οι υποψήφιοι νομάρχης και δήμαρχος Χρήστος Μεντής και Τάκης Τσίγκας, αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησαν κλιμάκια της ΔΑΣ και της ΝΑΣ.

Στην περιοδεία, αναδείχτηκαν οι ελλείψεις που υπάρχουν στο προσωπικό, η συνειδητή πολιτική υποβάθμισης και απαξίωσης που έχει ακολουθηθεί με τη συρρίκνωση των αρμόδιων διευθύνσεων και υπηρεσιών της Περιφέρειας για μελέτες και έργα αναγκαία για το λαό. Αντικείμενα, μέρος των οποίων, ήδη παραδίδονται - μέσα από τις ΣΔΙΤ - σε ιδιώτες και εκπροσώπους του κεφαλαίου, για να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Οι επικεφαλής επισήμαναν, μεταξύ άλλων, την προώθηση της μερικής απασχόλησης και σε δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες. Κάτι που, εκτός των άλλων, διαιρεί τους εργαζόμενους και αποτελεί όχημα για την καταστρατήγηση των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων του συνόλου των εργαζομένων. Απέναντι σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων και των δυνάμεων που τη στηρίζουν κάλεσαν τους εργαζόμενους να δώσουν ηχηρό αγωνιστικό μήνυμα με την ψήφο τους στα αγωνιστικά νομαρχιακά και δημοτικά ψηφοδέλτια.


Ο Τάκης Τσίγκας υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννιτών

Eurokinissi

Ο Τάκης Τσίγκας υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννιτών

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ