Σάββατο 7 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Υπόσχεση αγώνα

Η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου Λούλα Καρατζά
Η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου Λούλα Καρατζά
Σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα η υποψήφια δήμαρχος της παράταξης «Αγωνιστική Πορεία Χαλανδρίου», Λούλα Καρατζά, παρουσίασε χτες το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που θα δώσει τη μάχη των εκλογών. Η Λ. Καρατζά στην παρέμβασή της επισήμανε: «Οι υποσχέσεις είναι εύκολες. Εμείς δε θα σας πούμε μεγάλα λόγια. Δίνουμε μόνο μια υπόσχεση αγώνα, ότι την επομένη των εκλογών θα είμαστε και πάλι δίπλα στους απεργούς, τους ανέργους, τους χαμηλόμισθους». Αναφερόμενη στα τοπικά προβλήματα όπου υποστηρίζουν οι άλλοι υποψήφιοι ότι πρέπει να δοθεί το βάρος, είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάνε για τις λακκούβες στους δρόμους. Ποιος όμως μιλάει για τη λακκούβα της ανεργίας των νέων; Ποια είναι η θέση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις κινητοποιήσεις των δασκάλων και των καθηγητών; Ακόμα δεν έχουν άποψη;».

Η Λ. Καρατζά σημείωσε ακόμα: «Δε λέμε ότι εμείς είμαστε αλάνθαστοι, ωστόσο, αγωνιζόμαστε με συνέπεια και κάνουμε τις σωστές επιλογές σεβόμενοι πάντα τις ζωντανές δυνάμεις της πόλης. Φταίνε οι κυβερνήσεις και οι δημοτικές αρχές οι οποίες υποστηρίζουν τις επιλογές τους, που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Γι' αυτό πρέπει να δώσουμε δυνατά τη μάχη των εκλογών στηρίζοντας τους αγωνιστικούς συνδυασμούς σε νομαρχία και δήμους με το ψηφοδέλτιο στο χέρι».

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι της ΝΑΣ Αντώνης Βούλγαρης και Θεοδόσης Χιτζόγλου και εκ μέρους της Παρέμβασης Αριστερών Πολιτών ο Φώτης Βαρδής. Επίσης στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν οι πρωταθλητές στίβου, Σπύρος Βασδέκης, Κατερίνα Κόφα, Αγγελος Παυλακάκης, Τάσος Μακρυνικόλας και ο προπονητής στίβου, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ