Σάββατο 7 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ «ΜΕΒΓΑΛ»
Κατέθεσε για οργανωμένη ομάδα εκβιαστών

Για οργανωμένη ομάδα που ήταν σίγουρη για τον εαυτό της και λειτουργούσε βάσει οργανωμένου σχεδίου, προκειμένου να καταργήσει το πρόστιμο στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, μίλησε ο πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ Π. Παπαδάκης, κατά τη χτεσινή κατάθεσή του στον 14ο ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της γαλακτοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Παπαδάκης εμμένει στα όσα δήλωσε και προανακριτικά για τους τρεις προφυλακισμένους Π. Αδαμόπουλο, Π. Αναγνωστόπουλου και Κ. Κωνσταντινίδη. Επίσης, φέρεται να κατέθεσε ότι η ομάδα, για την οποία δεν ξέρει από πόσα άτομα απαρτιζόταν, πρότεινε να ανοιχτεί κοινή θυρίδα με θεματοφύλακα τον «Πανάγο» (Π. Αναγνωστόπουλο).

Οσον αφορά τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΜΕΒΓΑΛ, Κρ. Μεταξόπουλο, ο Παπαδάκης κατέθεσε στον 14ο ανακριτή δύο έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι ο πρώην συνεργάτης του άλλαξε στάση από τη στιγμή που δεν ικανοποιήθηκαν οικονομικά αιτήματά του.

Από τα έγγραφα αυτά προκύπτει ότι δύο μέρες πριν παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, ο Κρ. Μεταξόπουλος είχε προτείνει στην εταιρεία να του αναθέσει τη διαχείριση, από νομικής και επικοινωνιακής πλευράς, του συνόλου της υπόθεσης, ζητώντας προκαταβολή δύο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η αντιμισθία του ήταν 7.500 ευρώ μηνιαίως.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ