Σάββατο 7 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ψήφος αντίστασης στην αντεργατική επίθεση

Ο Γιάννης Ζιώγας

Motion Team

Ο Γιάννης Ζιώγας
«Η ψήφος στη ΝΑΣ θα αποτελέσει, μαζί με τους ταξικούς αγώνες που πρέπει να ενταθούν, ακόμα ένα ισχυρό ανάχωμα στην αντεργατική επίθεση και στα σχέδια των κομμάτων της πλουτοκρατίας». Αυτό το μήνυμα - κάλεσμα απηύθυνε ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος Νομάρχης Θεσσαλονίκης της ΝΑΣ, μιλώντας στους εργαζόμενους της ΕΛΒΟ αλλά και στους εργαζόμενους στο κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ στην Αριστοτέλους, όπου περιόδευσε χτες το πρωί, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων.

«Καλούμε τους εργαζόμενους μπροστά στην κάλπη να σκεφτούν το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στο στόχαστρο τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων. Προωθούν την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης ακόμα και στα 67 χρόνια, μειώνουν τις εισφορές των εργοδοτών, αυξάνοντας παράλληλα αυτές των εργαζομένων, μειώνουν τις συντάξεις, καταργούν τα βαρέα και ανθυγιεινά. Εχουν βάλει στο στόχαστρο τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και πρέπει να πάρουν απάντηση. Οι εκλεκτοί του δικομματισμού στην αυτοδιοίκηση δε λένε κουβέντα, μιας και συμφωνούν με αυτή την πολιτική», σημείωσε ο Γ. Ζιώγας μιλώντας στους εργαζόμενους του ΙΚΑ. Και δεσμεύτηκε ότι η ΝΑΣ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του ταξικού ρεύματος στο συνδικαλιστικό κίνημα, στο πλάι του ΠΑΜΕ, για τη διεκδίκηση δημόσιας, καθολικής, υποχρεωτικής Κοινωνικής Ασφάλισης που να περιλαμβάνει τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τις υπηρεσίες πρόληψης και αποκατάστασης της Υγείας, τις υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας.

Νωρίτερα, στη συζήτηση με τους εργαζόμενους της ΕΛΒΟ, που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια βιώνουν τις επιπτώσεις από την πολιτική ιδιωτικοποιήσεων, οι εργαζόμενοι αναγνώρισαν στη ΝΑΣ και στους υποψηφίους της πως είναι οι μόνοι που καθημερινά βρίσκονται στους δρόμους και παλεύουν μαζί τους για την υπεράσπιση και διεύρυνση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ