Σάββατο 7 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Καμία ανοχή στο δικομματισμό

Να μη δείξουν καμία άλλη ανοχή στο δικομματισμό, κάλεσε από το Ηράκλειο Κρήτης ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, τους εργαζόμενους, τονίζοντας την ανάγκη της συγκρότησης του δικού μας - όπως υπογράμμισε - Λαϊκού Μετώπου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, χτες το πρωί, με αφορμή περιοδεία του στην Κρήτη, το στέλεχος του Κόμματος τόνισε επίσης ότι το δίλημμα σε αυτές τις εκλογές είναι το αν με την ψήφο του στους συνδυασμούς που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ο ηρακλειώτικος λαός θα συνεχίσει να συντηρεί την άσχημη αυτή κατάσταση ή θα την ανατρέψει, ψηφίζοντας τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ και άλλες αριστερές δυνάμεις.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρίσκονταν ο επικεφαλής και υποψήφιος νομάρχης Ηρακλείου με τη ΝΑΣ, Κώστας Ξυλούρης και ο υποψήφιος δήμαρχος με την Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών Ηρακλείου, Στέλιος Ορφανός.

Στις 8.30 το βράδυ, ο Θανάσης Παφίλης μίλησε σε εκδήλωση για την Παιδεία και τις θέσεις του ΚΚΕ, που οργάνωσαν από κοινού οι ΚΟΒ Παιδείας και ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ