Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Μαυρίστε τους!

Η Ελλάδα - τέρας, το δημιούργημα των δικομματικών εταίρων, μετατράπηκε σε υγρό «τάφο» για τους πολίτες της, την ώρα που οι εκπρόσωποι της απάνθρωπης πολιτικής ψηφοθηρούν.

Χτες, προχτές και κάθε μέρα ασέλγησαν κατά της νοημοσύνης ενός ολόκληρου λαού, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια στα προεκλογικά τους καλλιστεία. Χτες και κάθε μέρα ρουσφετολόγησαν, ψηφοθήρησαν, ποδοπατώντας ανάγκες, δικαιώματα, αρχές και αξίες. Επιχειρούσαν, την ώρα που οι χείμαρροι της αδιαφορίας τους έπνιγαν ανθρώπους, περιουσίες φτιαγμένες με κόπους και ιδρώτα χρόνων, να κοροϊδέψουν τον πόνο και την αγωνία των χιλιάδων «πνιγμένων». Χτες και πάντα απέδειξαν ότι γι' αυτούς οι ζωές μας δεν αξίζουν φράγκο.

Το δηλώνουν χρόνια τώρα. Το διακηρύσσουν μέσα από τα γαλάζια και τα πράσινα έργα τους. Γιατί δικό τους έργο, έργο της δικομματικής πολιτικής, είναι η μετατροπή ολόκληρων περιφερειών της χώρας σε λασποτόπια.

Δικό τους έργο είναι η εγκατάλειψη μιας χώρας που τα ρέματά της, τα ποτάμια της, τα δέντρα της, ο ουρανός της, καταστράφηκαν και καταστρέφονται, γιατί έτσι απαιτούν τα μεγάλα συμφέροντα. Δικό τους έργο είναι οι ανοχύρωτες πόλεις, η παράδοσή τους βορά των στοιχείων της φύσης.

Πρόκειται για τους εκπροσώπους δύο άθλιων εταίρων που κυβερνούν με διάφορα πρόσωπα και διάφορα χρώματα για δεκαετίες τον τόπο.

Πρόκειται για τους υποκριτές δημαγωγούς που δεν τους αρκεί να εξαπατούν τους πολίτες αυτού του τόπου. Μπορούν και να εγκληματούν, αφού τελικά η πολιτική τους, ισοδυναμεί με προμελετημένο έγκλημα. Και, όμως, ούτε και τότε δεν αισθάνονται την ανάγκη να απολογηθούν. Ακόμα και τότε αναγορεύονται σε σωτήρες - ψηφοθήρες.

Οι φορείς της λάσπης, οι υπεύθυνοι για το έγκλημα, ζητούν την ψήφο του πολίτη. Τέτοιο είναι το θράσος τους! Απαντήστε τους! Μαυρίστε τους! Και αυτούς και την πολιτική τους και τα αφεντικά τους!


Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ