Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σαν δυο σταγόνες νερού!

Οταν το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι η πολιτική τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού, κάποιοι παρεξηγούνται.

Φρόντισε, όμως, χτες, με αφορμή τις πλημμύρες, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ν. Αθανασάκης, να το επιβεβαιώσει. Συγκεκριμένα, αντί άλλων σχολίων, διάβασε προχτές, ανάμεσα σε άλλα, δήλωση από τις 4 Νοέμβρη 2003 του τότε τομεάρχη της ΝΔ Σάββα Τσιτουρίδη, στην οποία ανέφερε: «Η χώρα για μια ακόμη φορά είναι απροετοίμαστη για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων. Τα καιρικά φαινόμενα τις περισσότερες φορές, ούτε τόσο ακραία, ούτε τόσο έκτακτα είναι στην Αθήνα, ακόμα και στο κέντρο της, στη Θεσσαλονίκη και σε πολλά μέρη της χώρας. Ζούμε καταστάσεις που δεν τιμούν μια σύγχρονη πολιτεία, φαινόμενα και καταστάσεις που αναδεικνύουν την ανεπάρκεια, την ανευθυνότητα και την ανικανότητα της πολιτείας»...

Τότε, βεβαίως, ο Σάββας Τσιτουρίδης τα 'λεγε για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Και φαίνεται πως τώρα το ΠΑΣΟΚ νομίζει πως αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση, επιστρέφοντάς της τη δική της δήλωση.

Είναι, δηλαδή, τόσο ίδια η πολιτική τους - φυσικά και στον τομέα της ανύπαρκτης αντιπλημμυρικής προστασίας - που... βαριούνται ακόμη και κάτι πρωτότυπο να πουν. Ετσι, όταν ο ένας βρίσκεται στην αντιπολίτευση, επικαλείται όσα είχε πει ο άλλος πριν γίνει κυβέρνηση...

Στην καθημερινή κοροϊδία, λοιπόν, των κομμάτων του δικομματισμού δεν τους πρέπει τίποτα διαφορετικό από το να τους μαυρίσουν την Κυριακή οι εργαζόμενοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ