Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
«Δίνουμε τη μάχη με αίσθημα ευθύνης και σιγουριάς για τη νίκη»

Σε μεγάλη συγκέντρωση μίλησε, χτες το βράδυ, στην Καρδίτσα, ο Δήμαρχος και ξανά υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό της «Νέας Καρδίτσας», Χρήστος Τέγος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τέγος
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τέγος
Την πίστη του αγωνιστικού συνδυασμού της «Νέας Καρδίτσας», ότι θα νικήσει ξανά στις εκλογές, μετέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Τέγος, μιλώντας χτες το βράδυ στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, στην κεντρική πλατεία της πόλης. «Στις 15 Οκτώβρη - τόνισε - πάμε ακόμα πιο μπροστά. Δίνουμε τη μάχη των εκλογών με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, με εμπειρία και όραμα, δίνουμε τη μάχη για την Καρδίτσα και θα είμαστε νικητές». Οπως υπογράμμισε, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου «σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συζήτηση, σε κάθε παρουσία του συνδυασμού μας, με χαρά συναντήσαμε την αποδοχή και τη θερμή υποστήριξη των συνδημοτών μας».

Ο Χρ. Τέγος αναφέρθηκε στο πλούσιο και σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας, που, στ' ασφυκτικά πλαίσια της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής, το πέτυχε με αγώνες και διεκδίκηση. Μίλησε για τα έργα υποδομής, περιβαλλοντικά, για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος, στους τομείς της Παιδείας, της Πρόνοιας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού κ.ά. προς όφελος των δημοτών. «Εμείς - πρόσθεσε - κοιτάμε στα μάτια τους συνδημότες μας, γιατί υλοποιήσαμε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90% τις δεσμεύσεις μας, που δεν ήταν απλά προεκλογικά πυροτεχνήματα, αλλά προϊόν σχεδιασμού και οράματος για να πάμε την Καρδίτσα μπροστά, να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες για το "σήμερα" και το "αύριο"». Και συνέχισε: «Για να το καταφέρουμε, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, αλλά ένας μόνο δρόμος που ακολουθήσαμε πιστά. Ο δρόμος της αδιάκοπης δουλιάς, της διεκδίκησης, του αγώνα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τους συνδημότες μας. Και σήμερα, δυνατοί και αποφασισμένοι, είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε όπου χρειαστεί, να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για να φέρουμε την Καρδίτσα εκεί όπου όλοι μας θέλουμε».

Ο Χρήστος Τέγος, επαναλαμβάνοντας την κατηγορηματική αντίθεση του συνδυασμού στη λογική της ανταποδοτικότητας, είπε ότι «από το 1999 μέχρι σήμερα, επιλέξαμε να ακολουθήσουμε μια τιμολογιακή πολιτική σε όφελος του λαού και του εισοδήματός του, χωρίς να επιβάλουμε νέα τέλη ή φόρους και δίνοντας στα υπάρχοντα τέλη αυξήσεις είτε μηδενικές, είτε στο όριο του πληθωρισμού, αρνούμενοι τη λογική της ανταποδοτικότητας. Αυτή μας τη δέσμευση, να μην επιβαρύνουμε το εισόδημα των εργαζομένων, θα την τηρήσουμε χωρίς δισταγμό και στην επόμενη τετραετία», τόνισε.

Και κατέληξε: «Την Κυριακή, όμως, ο λαός της Καρδίτσας θα στηρίξει και πάλι το συνδυασμό μας. Θα εμπιστευτεί τις σίγουρες λύσεις, θα προτιμήσει την αξιοπιστία λόγων και πράξεων, θα επιλέξει μια Δημοτική Αρχή που οραματίζεται, σχεδιάζει, αγωνίζεται, διεκδικεί και πάει την Καρδίτσα μπροστά. Οι συνδημότες μας θα επιλέξουν το συνδυασμό μας "ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ" δίνοντας τη νίκη από την πρώτη Κυριακή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ