Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΑΤΡΑ
Επιλογή προοπτικής

Την αισιόδοξη προοπτική των αγωνιστικών συνδυασμών μετέφεραν στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση ο υποψήφιος Νομάρχης Στάθης Κεραμιδάς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

«Τα ψηφοδέλτια της αγωνιστικής συνεργασίας πρέπει και μπορούν να γίνουν βολές στην καρδιά της αντιλαϊκής πολιτικής». Αυτό τόνισαν ο Στάθης Κεραμιδάς, υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας με τη ΝΑΣ και ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος με τη ΔΑΣ «Πάτρα Μπροστά», κατά τη διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής συγκέντρωσης των δύο αγωνιστικών συνδυασμών με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, στην πλ. Ελευθερίας, στη λαϊκή συνοικία των Προσφυγικών, χτες το βράδυ.

«Με τη συγκέντρωσή μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε το σεβασμό μας, να τιμήσουμε τους εργαζόμενους της λαϊκής γειτονιάς που για χρόνια αποτελεί το κάστρο της αντίστασης, του αγώνα, της λαϊκής αντεπίθεσης» σημείωσε ο Στ. Κεραμιδάς και πρόσθεσε: «Τώρα μπορεί να γίνει το μεγάλο βήμα μπροστά. Η επιλογή υπάρχει. Είναι επιλογή αγώνα, προοπτικής, για να πολεμήσουμε σε όλα τα μέτωπα την αντιλαϊκή πολιτική μέχρι να την ανατρέψουμε».

Ο Κ. Πελετίδης, αναφερόμενος στη σκληρή πραγματικότητα της ανεργίας, της ακρίβειας, της φορο-ληστείας που βιώνουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, επισήμανε πως «στην κάλπη δεν πρέπει να ξεχαστεί ότι αυτά είναι προβλήματα που δημιουργούνται και οξύνονται από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που οι υποψήφιοι δήμαρχοί τους υλοποιούν μέχρι κεραίας».

Καταλήγοντας, τόνισε: «Με φουλ τις μηχανές από την αποδοχή των συνδυασμών μας, με τον ενθουσιασμό που μας προκαλεί το δίκιο της πολιτικής μας, συνεχίζουμε σταθερά για να βγουν ισχυροί από την κάλπη οι συνδυασμοί της αγωνιστικής συνεργασίας, της λαϊκής αντεπίθεσης και προοπτικής. Το βράδυ της Κυριακής μπορείτε με την ψήφο σας να τους παγώσετε το χαμόγελο και να ανθίσει, επιτέλους, το δικό σας χαμόγελο».

Νωρίτερα, στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Παν. Κοσιώνης, βουλευτής του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος της Βουλής, κάλεσε τα λαϊκά στρώματα των συνοικιών, με την ψήφο τους, να αποδείξουν ότι δεν τους έχουν στο χέρι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Προσπαθούνε να σας αλλάξουν τη συνείδηση. Μην το επιτρέψετε αλλά, αντίθετα, εσείς αλλάξτε τους τα φώτα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ