Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Μήνυμα νίκης από το Πέραμα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Πατσιλινάκος τόνισε, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, ότι το βράδυ της Κυριακής νικητές πρέπει να είναι οι εργάτες της Ζώνης, οι άνεργοι, οι επαγγελματοβιοτέχνες, η νεολαία

Ο Γιάννης Πατσιλινάκος
Ο Γιάννης Πατσιλινάκος
Ηχηρό μήνυμα αγώνα και ελπίδας εκπέμπει το Πέραμα διαμηνύοντας, ότι μπορεί να ξαναβγεί στο δρόμο της αντίστασης και της αντεπίθεσης, ότι μπορεί και πάλι να έχει Δήμαρχο τον αγωνιστή Γιάννη Πατσιλινάκο.

Η χτεσινοβραδινή προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Πέραμα - Σύγχρονη Πόλη», στην κεντρική λεωφόρο της πόλης, αποτέλεσε ένα αγωνιστικό αντάμωμα των εργαζομένων με τους επαγγελματοβιοτέχνες, των ανέργων και των συνταξιούχων με τη νεολαία και τις γυναίκες. Αποτέλεσε μαζική διαδήλωση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που συνδυαμορφώνουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο συνέταιρός τους ΣΥΝ. Εδωσε ώθηση, ώστε η μάχη του ψηφοδελτίου τις λίγες ώρες που απομένουν μέχρι την κάλπη, να δοθεί πόρτα - πόρτα, ακόμα πιο αποφασιστικά. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Γιώργος Τούσσας, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Πρώτος στο βήμα της συγκέντρωσης ανέβηκε ο αγωνιστής ηθοποιός Βασίλης Κολοβός, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, ο οποίος απευθύνοντας το κάλεσμα επισήμανε: «Ζητάμε την ψήφο σας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε σταθερά στην πρώτη γραμμή των αγώνων σας. Τιμωρήστε τους υπεύθυνους για τα βάσανά σας, αυτούς που σας έχουν μαυρίσει τη ζωή. Δώστε μας τη δύναμη να αγωνιστούμε. Στο ίδιο χέρι το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ με το ψηφοδέλτιο του αγωνιστή δημάρχου. Ολοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να κερδίσει το Πέραμα. Για να οργανώσουμε την αντίσταση στη βαρβαρότητα της αντιλαϊκής πολιτικής, στη λαίλαπα των προβλημάτων που έρχονται από τη Δευτέρα».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο μουσικοσυνθέτης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη για την ΑΘήνα», τονίζοντας ότι «έφτασε η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις. Δεν υπάρχει άλλο. Είναι εμείς και αυτοί. Ας αποφασίσουμε ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είναι αυτοί και πού θα πάμε»...

Στιγμιότυπο από τη χτεσινή συγκέντρωση
Στιγμιότυπο από τη χτεσινή συγκέντρωση
«Απόψε ο λαός του Περάματος στέλνει το μήνυμα της νίκης»! Με αυτή τη φράση ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Πατσιλινάκος έδωσε ανάγλυφα τη δυνατότητα της εργατούπολης του Περάματος το βράδυ των εκλογών να έχει ξανά δήμαρχο αγωνιστή.

«Αυτή η συγκέντρωση», τόνισε, «δεν είναι απλά προεκλογική. Αποτελεί διαβεβαίωση, ότι το βράδυ της Κυριακής νικητές θα είναι οι εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, οι άνεργοι, οι επαγγελματοβιοτέχνες, η νεολαία μας, όλοι οι άνθρωποι του μόχθου της πόλης μας. Οτι νικητής θα είναι το ίδιο το Πέραμα, γιατί θα έχει στο τιμόνι του τον αγωνιστικό μας συνδυασμό, γιατί θα έχει ξανά δημοτική αρχή που θα δώσει προοπτική στην πόλη, που θα βρεθεί ξανά στην πρώτη γραμμή των αγώνων που δίνουν όλες οι εργατικές λαϊκές οικογένειες του Περάματος για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη ζωή».

Αναφερόμενος στο σημερινό δήμαρχο της πόλης, Ι. Λαγουδάκο, εκλεκτό της ΝΔ, και τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Ι. Γλύκα, ξεκαθάρισε: «Και οι δύο είναι οπισθοδρόμηση για την πόλη μας. Το ξέρουμε, το είδαμε, ότι η πολιτική τους είναι εχθρική για τα συμφέροντά μας, γιατί εκπορεύεται από τα κόμματα που τους στηρίζουν. Φροντίζουν να καλύπτουν τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σήμερα, για όλα τα προβλήματα που μας έχουν φορτώσει. Για την ανεργία, την ακρίβεια, το μαρασμό της ζώνης, τη "βόμβα" της Ψυττάλειας, τη φορομπηξία, την εργασιακή ομηρία, συνολικά την υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου, υποθηκεύοντας ταυτόχρονα το μέλλον της νέας γενιάς».

Και απηύθυνε το μήνυμα: Στις λίγες ώρες που απομένουν πριν τις κάλπες, να μην πάει χαμένο ούτε λεπτό. Τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Πέραμα - Σύγχρονη Πόλη» και της ΝΑΣ να φτάσουν σε κάθε γωνιά. Το μήνυμα του αγώνα και της νίκης να φτάσει σε κάθε σπίτι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ