Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Με πίστη στην τελική νίκη

Δηλώσεις του Δημάρχου και ξανά υποψήφιου Δημάρχου Καρδίτσας Χρήστου Τέγου και του υποψήφιου Δημάρχου Τυρνάβου Χρήστου Κιτσίδη για τη μάχη του β΄ γύρου των εκλογών

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας και υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Νέα Καρδίτσα»
Ο Δήμαρχος Καρδίτσας και υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Νέα Καρδίτσα»
Με πίστη στην τελική νίκη, ορμή και αποφασιστικότητα, δίνουν τη μάχη του β΄ γύρου των εκλογών οι αγωνιστικοί συνδυασμοί που στηρίζει το ΚΚΕ και άλλες ριζοσπαστικές δυνάμεις στους Δήμους Καρδίτσας, Τυρνάβου και Κοιλάδας Λάρισας. Η αισιοδοξία για τη νίκη των συνδυασμών της αγωνιστικής συνεργασίας «στηρίζεται» στη μεγάλη λαϊκή απήχηση που βρίσκει ο διεκδικητικός προσανατολισμός τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των λαϊκών συμφερόντων.

Στο Δήμο Καρδίτσας, ο αγωνιστικός συνδυασμός «Νέα Καρδίτσα», με υποψήφιο δήμαρχο τον κομμουνιστή Χρήστο Τέγο έχει αντίπαλο το συνδυασμό του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Δομ. Βερίλη. Οπως τόνισε σε δήλωσή του ο Χρ. Τέγος, «το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας δικαίωσε τον αγώνα και την προσπάθεια του συνδυασμού "Νέα Καρδίτσα", δίνοντάς του την πρώτη θέση, αλλά και μια ευρεία διαφορά σε σχέση με το δεύτερο συνδυασμό». Και υπογράμμισε: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα για το συνδυασμό μας "Νέα Καρδίτσα". Το γεγονός ότι βρεθήκαμε στην πρώτη θέση μεταξύ των τεσσάρων συνδυασμών, με ευρεία πλειοψηφία, αποδεικνύει τη δυναμική και την αποδοχή του συνδυασμού μας. Ευχαριστούμε τους Καρδιτσιώτες και τις Καρδιτσιώτισσες, που απέδειξαν την πίστη και την εμπιστοσύνη τους στο έργο και το πρόγραμμά μας, αλλά και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, τόσο στο ψηφοδέλτιο του κορμού, όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα, για τον ειλικρινή και αξιοπρεπή τους αγώνα.

Δίχως, αμφιβολία, οι επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής θα κρίνουν το μέλλον της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων. Οι εκλογές της Κυριακής θα αναδείξουν τους ανθρώπους που θ' αναλάβουν την ευθύνη για να πάμε την Καρδίτσα ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο ψηλά. Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνδημότες μας και θεωρούμε πως έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να είμαστε και την προσεχή Κυριακή ο πρώτος συνδυασμός. Είμαστε πρώτοι και εκφράζουμε τη βεβαιότητα πως και την Κυριακή θα είμαστε πρώτοι, ώστε από τις 23 Οκτώβρη να εργαστούμε ακόμη πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί για το συμφέρον του λαού της Καρδίτσας».

Στον Τύρναβο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου με την «Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία Τυρνάβου», Χρήστος Κιτσίδης
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου με την «Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία Τυρνάβου», Χρήστος Κιτσίδης
Με αισιοδοξία για την τελική νίκη έχει ριχτεί στη μάχη και ο συνδυασμός «Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία Τυρνάβου», με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Κιτσίδη, που έχει αντίπαλο το συνδυασμό του δημάρχου της ΝΔ Θ. Νασίκα. Με δήλωσή του ο Χρ. Κιτσίδης υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε τους πολίτες του Δήμου Τυρνάβου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στην κρίσιμη αναμέτρηση του α΄ γύρου. Το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής επιβεβαίωσε τη θέληση των δημοτών για την αλλαγή στο Δήμο Τυρνάβου. Είμαστε βέβαιοι ότι το τελικό αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής θα δικαιώσει τον έντιμο αγώνα μας και ότι η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών - όπως καταγράφηκε - θα γίνει πραγματικότητα».

Στο Δήμο Κοιλάδας, αντίπαλος του νυν και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Θ. Μάρδα με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση», είναι ο Χρ. Παπακρίβος, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ