Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ «ΔΙΑΛΟΓΟ», ΔΕΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ: «Η παιδεία δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια απλή υπόθεση καθημερινότητας, αλλά ως εθνικό θέμα, με τη δέουσα σοβαρότητα από όλους. Κυβέρνηση και εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τη στείρα αντιπαράθεση και τους εγωισμούς και να επιστρέψουν στον διάλογο με γόνιμες αυτή τη φορά προτάσεις, ικανές να άρουν το αδιέξοδο» (από το κύριο άρθρο στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ: «Προϋπόθεση για να επιτύχει ένας διάλογος είναι να υπάρχει διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τελική προσέγγιση, για έξοδο από την κρίση. Προσέρχεται η κυβέρνηση σε συναντήσεις διαλόγου αποφασισμένη να μη συζητήσει, να μη διαπραγματευθεί» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο «ΓΙΩΡΓΟΣ»: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε ότι μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει πρωτοβουλία εκτόνωσης της κρίσης» (το πρώτο θέμα στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ - ΨΕΚΑΣΤΕ: «Αποφασισμένος για μετωπική σύγκρουση με τα συνδικάτα και τις συντεχνίες του Δημοσίου είναι ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και το ναυάγιο της συνάντησης που είχε χθες η υπουργός Παιδείας με τους εκπαιδευτικούς» (η αναφορά στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ «ΔΟΥΛΙΕΣ» ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... «Η κυβέρνηση σχεδόν από την επομένη των εκλογών κινείται με μεγαλύτερη άνεση, πιστεύει ότι εξασφάλισε ανανέωση της περιόδου ανοχής και ενεργοποιεί σχέδια και επιχειρηματικές κινήσεις στον χώρο των δημοσίων επιχειρήσεων. Ενδεικτική του κλίματος είναι η επισημοποίηση συνεργασίας της ΔΕΗ με την Contur και η κυβερνητική παρουσία στο γεύμα που παρέθεσε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Τσαρλς Ρις» (το θέμα στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ