Σάββατο 28 Οχτώβρη 2006 - Κυριακή 29 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ακόμα υπάρχουν κενά στα σχολεία!

Μπορεί να μοιάζουν ...ψιλά γράμματα αυτά που θα πούμε, αν συγκριθούν με τα τεράστια προβλήματα της εκπαίδευσης που συζητιούνται αυτό το διάστημα, είναι ωστόσο ενδεικτικά. Εξηγούμαστε:

Η κυβέρνηση στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές Σεπτέμβρη είχε οργανώσει μια «περαντζάδα» σε σχολεία όλης της χώρας (μαζί με κάμερες και τα σχετικά), για να διαλαλήσουν ότι φέτος όλα τα βιβλία και οι εκπαιδευτικοί θα είναι στις θέσεις τους από την αρχή της χρονιάς και ότι δε θα υπάρχουν ελλείψεις στα σχολεία... Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα είχε αποδώσει στις πολλές εγκυμοσύνες(!) τα κενά σε εκπαιδευτικούς που εμφανίζονται κάθε Σεπτέμβρη και διαβεβαίωσε ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις.

Ομως, έχει φτάσει πια ο Νοέμβρης και ακόμα το υπουργείο Παιδείας προσλαμβάνει εκπαιδευτικούς για να καλύψει «τρύπες» στα σχολεία. Μόλις προχτές ανακοίνωσε την πρόσληψη 83 αναπληρωτών καθηγητών.

Και μη μας πουν ότι φταίει η απεργία και γι' αυτό, γιατί τα Γυμνάσια και τα Λύκεια λειτούργησαν κανονικά για πάνω από ένα μήνα, πριν αρχίσουν οι κινητοποιήσεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ