Τρίτη 8 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περισσεύει η υποκρισία και ο αποπροσανατολισμός

Δήλωση του Σπύρου Χαλβατζή, για την αντικομμουνιστική επίθεση του πρωθυπουργού

Αναφερόμενος στη νέα αντικομμουνιστική επίθεση του πρωθυπουργού στην τελευταία του ομιλία στο ΙΣΤΑΜΕ, ο Σπύρος Χαλβατζής,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση, την Κυριακή από τη Νάουσα:

"Τις τελευταίες μέρες επιβεβαιώθηκε μια μεγάλη αλήθεια που λέει ότι:

Κάθε φορά που γίνεται ή προετοιμάζεται ένα μεγάλο αντιλαϊκό βήμα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τότε οξύνεται η αντικομμουνιστική επίθεση από την ηγεσία του. Αυτό έπραξε ο κ. Σημίτης, αναπτύσσοντας την επίθεση κατά του ΚΚΕ, στην ομιλία του στο ΙΣΤΑΜΕ. Η αλήθεια είναι όμως πως όταν δίνει εξετάσεις μπροστά στους στυλοβάτες του αστικού συστήματος, με την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει, εμφανίζεται με αριστερή φρασεολογία.

Οταν ακούνε οι εργαζόμενοι τις ομιλίες του Κ. Σημίτη, ακόμα και απλοί οπαδοί και κατώτερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σκέφτονται και μερικοί λένε φωναχτά: Σε τούτο τον τόπο περισσεύει η υποκρισία και ο αποπροσανατολισμός.

Πάντως είμαστε σίγουροι ότι όλη αυτή η επιθετικότητά του μόνο δύναμη δε δείχνει. Φαίνεται ότι μόλις πάψουν τα επιχειρήματα επιστρατεύονται οι συκοφαντίες. Δε θα ακολουθήσουμε τον πρωθυπουργό στον αντικομμουνιστικό κατήφορο.

Ως ΚΚΕ θα συνεχίσουμε τη δράση μας, ώστε να ενημερώσουμε το λαό για την κατάσταση, τις αιτίες και τους υπεύθυνους. Που δεν είναι άλλοι από την αντεργατική κυβερνητική πολιτική, που εφαρμόζει τις επιλογές και τις εντολές της ΕΕ και των ΗΠΑ. Θα επιμείνουμε στη συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων στην πάλη ενάντια σε αυτήν την αντιλαϊκή πολιτική".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ