Τετάρτη 16 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εντολή Σκουλά;

Παράταση της προθεσμίας για να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να της χορηγηθεί άδεια λειτουργίας, πήρε προχτές η ιδιοκτησία του νυκτερινού κέντρου "Βαρελάδικο". Η παράταση δόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Βούλας.

Οπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Ομιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας, πέρσι η δημοτική αρχή είχε πάρει απόφαση να κλείσει οριστικά το "Βαρελάδικο". Η άδεια που έχει αφορά αναψυκτήριο 300 τετραγωνικών μέτρων, ενώ λειτουργεί σαν νυκτερινό κέντρο 3.000 τετραγωνικών μέτρων, απέναντι από το Νοσοκομείο Βούλας και προκαλεί μεγάλη ηχορύπανση. Στο συγκεκριμένο χώρο έχουν γίνει δύο παράνομες "νομιμοποιήσεις" αυθαιρέτων από τον ΕΟΤ.

Οπως καταγγέλλει ο όμιλος "ενώ όλοι περιμέναμε την υλοποίηση της απόφασης για κλείσιμο του "Βαρελάδικου", με έκπληξη ακούσαμε στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο τον δήμαρχο Αντ. Φαμέλη να εισηγείται την παραχώρηση εκ νέου της άδειας". Ενας δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης καταψήφισε την εισήγηση.

"Στην ένταση που ακολούθησε", αναφέρει η ανακοίνωση, "ο δήμαρχος ομολόγησε ότι "θα ψηφίσουμε την παραχώρηση της άδειας, διότι εγώ δεν μπορώ να τα βάλω με τον Σκουλά και τον ΕΟΤ"".

Η Πανδημοκρατική Ενωση Βούλας ζητά να φύγουν τα νυχτερινά κέντρα και οι εκτάσεις που θα ελευθερωθούν να δοθούν στο δήμο. Η παραλία ανήκει στο δήμο και για να διατηρήσει τον κοινωνικό της χαρακτήρα, πρέπει να τη χρησιμοποιούν οι λουόμενοι και να κατασκευαστούν αθλητικοί και πολιτιστικοί χώροι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ