Τρίτη 29 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
23Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Σε όλη τη χώρα εκδηλώσεις

Συνεχίζονται με επιτυχία οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" και στην επαρχία. Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα είναι οι εξής:

- Το ΝΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Τετάρτη 30 Ιούλη, στις 9 το βράδυ,στο χωριό Σέκλιζα,με θέμα τα ναρκωτικά και τις νέες γυναίκες και ιδιαίτερα τις αγρότισσες. Την ίδια μέρα το ΝΣ Ιωαννίνων της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στις Εργατικές Κατοικίες,στα Σεισμόπληκτα.Η εκδήλωση έχει θέμα τον "κοινωνικό διάλογο" και τις επιπτώσεις στη νεολαία, ενώ θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου και θα προβληθεί και ταινία.

- Στις 3 Αυγούστου στο Αργοστόλι,στην πλατεία της Νομαρχίας,με θέμα παιδεία και ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κέρκυρα

Το ΝΣ Κέρκυρας της ΚΝΕ πραγματοποιεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 23ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" ένα πλατύ άνοιγμα στη νεολαία και το λαό του νησιού, πραγματοποιώντας 9 προφεστιβαλικές εκδηλώσεις.

"Σκοπός μας είναι, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΝΣ Κέρκυρας, να αναδειχτούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στο νησί, να παρουσιαστεί η πρόταση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, το κέρδισμα νεανικών συνειδήσεων με την ανατρεπτική πολιτική και θεωρία του Κόμματός μας".

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από χτες στην πόλη της Κέρκυρας με διήμερη έκθεση βιβλίου και θα συνεχιστούν το Σάββατο 2 Αυγούστου στις Νυμφές, με θέμα την Παιδεία, την επόμενη μέρα στο Βαλανιό με θέμα τη "νέα τάξη πραγμάτων", στις 10 Αυγούστου στις Καρουσάδες με θέμα το ρατσισμό, στις 17 στη Λευκίμμη με θέμα τα ναρκωτικά, στις 24 Αυγούστου στον Αγιο Ματθαίο με θέμα την Παιδεία.

Οι φεστιβαλικές εκδηλώσεις στην Κέρκυρα θα κορυφωθούν στις 6-7 τουΣεπτέμβρη στην πόλη της Κέρκυρας.

  • Στο μεταξύ συνεχίζεται η καμπάνια της ΚΝΕ για τους νέους εργαζόμενους. Σήμερα οι νέοι κομμουνιστές εξορμούν στα "Μακ Ντόναλντ" στην Αγ. Βαρβάρα και το Σάββατο 1η Αυγούστου στο "Χάμπο" στο Αιγάλεω.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ