Πέμπτη 11 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απάντηση σε καταγγελίες

Απαντώντας σε καταγγελίες απολυμένων δημοσιογράφων της, σχετικά με παρατυπίες στην εκτέλεση εκπαιδευτικού προγράμματος που εγκρίθηκε από τον ΟΑΕΔ στα πλαίσια του Β' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, η εταιρία ΕΚ.ΔΗ. ΕΠΕ που εκδίδει την εφημερίδα "Νίκη", σημειώνει ότι το πρόγραμμα "υλοποιήθηκε στο ακέραιο και με τον πιο άρτιο τρόπο και σύμφωνα με τις επιταγές των εγκυκλίων του υπουργείου Εργασίας". Σε ό,τι αφορά στα οικονομικά στοιχεία και τα δικαιολογητικά που αφορούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ισχυρίζεται ότι είναι όλα κατατεθειμένα στον ΟΑΕΔ.

Σχετικά με το ίδιο θέμα οι τρεις από τους τέσσερις απολυμένους δημοσιογράφους, σε κοινή ανακοίνωσή τους σημειώνουν: "Πράγματι, απολυθήκαμε πρόσφατα μαζί με άλλους συναδέλφους παράνομα και προκλητικά από την εφημερίδα "Νίκη", δεν έχουμε ωστόσο καμιά σχέση με το περιεχόμενο της καταγγελίας σε ό,τι αφορά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα...".

"Είχα και έχω την αποκλειστική ευθύνη των καταγγελιών και περιμένω τις απαντήσεις των αρμόδιων φορέων μετά από σχετικούς ελέγχους, επισημαίνοντας ότι θα υπάρξει και ανάλογη ενημέρωση για τα καταγγελλόμενα και των αρμοδίων κοινοτικών φορέων...", σημειώνει σε δήλωσή του ο απολυμένος δημοσιογράφος Γ. Χαρονικολάου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ