Σάββατο 13 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ετεροχρονισμένος

Τον... Αη - Βασίλη, κατόπιν εορτής, θέλει να κάνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Στ. Τζουμάκας,αλλά ο δικός του "σάκος με τα δώρα" θα έχει θεατρικά εισιτήρια της Εργατικής Εστίας, που θα διανεμηθούν σε εργαζόμενους ορισμένων εργασιακών χώρων.

Μέχρι τώρα ο υπουργός Εργασίας μας έχει συνηθίσει να μοιράζει απλόχερα υποσχέσεις, εκ του ασφαλούς, αφού οι "κακοί" οικονομικοί υπουργοί απορρίπτουν την πραγματοποίησή τους. Μας συνήθισε επίσης να μη προωθεί ακόμα και θέματα αποκλειστικά δικής του αρμοδιότητας, όπως η κατάργηση του Ταμείου εργατοπατέρων. Μας συνήθισε ακόμα στην προώθηση όλων των αντεργατικών μέτρων της "Λευκής Βίβλου" στο όνομα της δήθεν καταπολέμησης της ανεργίας.

Αλλά να πάει σε μεγάλα εργοστάσια - όπως αυτό της ΦΑΓΕ που θα επισκεφθεί τη Δευτέρα - για να μοιράσει στους εργαζόμενους εισιτήρια που πληρώνονται αποκλειστικά από το δικό τους ιδρώτα, δεν το φανταζόμασταν. Προκαλεί απορία το τι μπορεί να κάνει ένας υπουργός και μάλιστα... "μαρξιστής", για να χτίσει - στην "άμμο", δυστυχώς γι' αυτόν - το... φιλεργατικό προφίλ του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ