Πέμπτη 18 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΝΕΤΑΙ
η αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ

Κορυφώνονται οι παρασκηνιακές συναλλαγές, τα παζάρια και οι διάφορες παρεμβάσεις, αποκαλύπτοντας την... αξία των δηλώσεων, περί νέου ΠΑΣΟΚ και νέας πορείας

Η συνέχιση και παραπέρα ενίσχυση του αντιλαϊκού χαρακτήρα της μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής, όπως επισημοποίησε και αποφάσισε ομόφωνα η χτεσινή συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και διακήρυξαν δημόσια οι τέσσερις υποψήφιοι, θα είναι το πολιτικό προφίλ του νέου πρωθυπουργού, που πρόκειται να εκλέξει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Συμπληρώνεται, έτσι, το κλίμα των συνεχώς εντεινόμενων παρασκηνιακών συναλλαγών και σκληρών παζαριών, όπως και των διάφορων, εγχώριων και εξωελληνικών παρεμβάσεων οικονομικών και πολιτικών κύκλων. Αποκαλύπτεται, ταυτόχρονα, η πραγματική αξία των διάφορων δηλώσεων, για νέο ΠΑΣΟΚ και νέα πορεία, ο υποκριτικός και δημαγωγικός τους χαρακτήρας.

Ετσι, η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και το αποτέλεσμά της, αφορούν αποκλειστικά τα πάσης φύσεως "γραμμάτια", που θα αναλάβει να εκπληρώσει ο νικητής απέναντι στους εκλέκτορες και τους "εγγυητές" του. Κατά τα άλλα, για τον Ελληνα εργαζόμενο, τον Ελληνα πολίτη, η "επόμενη ημέρα" θα έχει εξασφαλισμένα τα ίδια χαρακτηριστικά με την προηγούμενη, με το πρόγραμμα "σύγκλισης" σε πλήρη εφαρμογή και με ακόμη μεγαλύτερη υποτέλεια προς τους "συμμάχους" και τους "εταίρους".


ΣΕΛ.  2   -   5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ