Παρασκευή 19 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μετατάξεις από την ΕΤΒΑ

Η διαδικασία μετάταξης στις υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης των μη μόνιμων υπαλλήλων της ΕΤΒΑ,που απομακρύνονται από αυτή σύμφωνα με πρόσφατο νόμο για την "εξυγίανσή" της, καθορίστηκε με υπουργική απόφαση. Να σημειωθεί ότι οι 180 περίπου μη μόνιμοι υπάλληλοι της ΕΤΒΑ είχαν κάνει μακρόχρονο αγώνα για να μην απολυθούν, όπως ήταν η αρχική πρόθεση της κυβέρνησης.

Η απόφαση ορίζει ότι οι μετατάξεις πρέπει να γίνουν μέχρι τις 21 Μάη. Οι μετατασσόμενοι θα καταλαμβάνουν θέσεις με σχέσεις εργασίας αορίστου χρόνου, σε ειδικότητες και κατηγορίες με βάση τα τυπικά προσόντα τους και την εξειδίκευση που απέκτησαν τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Αν ο εργαζόμενος επιθυμεί μετάταξη σε διαφορετική Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση από αυτή του τόπου που υπηρετεί μέχρι σήμερα, πρέπει να υποβάλει αίτηση μέχρι τις 29 του Φλεβάρη, η οποία θα διαβιβαστεί από την ΕΤΒΑ στην υπηρεσία που επέλεξε. Επίσης η ΕΤΒΑ θα πρέπει μέσα σε ένα μήνα από την έκδοση της υπουργικής απόφασης να υποβάλει στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις καταστάσεις με τα τυπικά προσόντα των εργαζομένων προς μετάταξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ