Παρασκευή 19 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δεν άντεξε τόση απανθρωπιά

Τριαντατετράχρονος πέθανε, τρεις μέρες μετά την απόλυσή του από το σούπερ μάρκετ ΑΛΙΜΕΝΤΑ

Ηταν παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν ο 34χρονος Π. Ρούσσος απολύθηκε από το σούπερ μάρκετ Αλιμέντα.Τρεις μέρες μετά ο άτυχος εργαζόμενος άφησε την τελευταία του πνοή, μη αντέχοντας και αυτό το χτύπημα, αφού πριν λίγα χρόνια είχε χάσει τον αδερφό του που του άφησε τέσσερα παιδιά, τα οποία ανέθρεφε μαζί με τα δύο δικά του!

Ο άτυχος εργαζόμενος δούλευε οκτώ χρόνια οδηγός στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ. Την Παρασκευή πριν την Πρωτοχρονιά γυρνώντας στο σπίτι του στη Σαλαμίνα, τον περίμενε η απόλυσή του! Τρεις μέρες μετά επισκέφθηκε τους συναδέλφους του για να τους "αποχαιρετίσει" - όπως είπε - και λίγο αργότερα η αστυνομία τον βρήκε νεκρό στο αυτοκίνητό του.

Η "ανθρωπιά" της εταιρίας δεν έχει όρια. Μετά το θάνατό του πρότεινε στους εργαζόμενους να οργανώσουν πάρτι και μέρος των κερδών να το διαθέσουν στη γυναίκα του. Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν την πρόκληση και κατάφεραν μόνοι τους, με τη συνδρομή του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων να μαζέψουν ένα σεβαστό ποσό για την οικογένειά του.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων τονίζεται: "Καταγγέλλουμε τα αδηφάγα οικονομικά συμφέροντα της εργοδοσίας του εμπορίου που δεν υπολογίζουν ούτε την ανθρώπινη ζωή".

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Π. Βαμβακάς μας είπε: "Οι "κοινωνικοί μας εταίροι" αποδεικνύονται αδίστακτοι μπροστά στις πιο απάνθρωπες ενέργειες. Δυστυχώς ο συνάδελφος δεν άντεξε τα προβλήματα και την αχαριστία του εργοδότη και είχε αυτή την κατάληξη".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ