Κυριακή 21 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καρεκλοπόλεμος

Καυγάς για τις... συρταροθήκες, τα πλαίσια των φωτιστικών σωμάτων και τις καφετιέρες ξέσπασε ανάμεσα σε Γιαννόπουλο - Τζουμάκα, αφού όπως φαίνεται εξαντλήθηκαν τα "πολιτικά" επιχειρήματά τους. Η αρχή έγινε όταν ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Σούρλας ανέφερε ότι έχουν δαπανηθεί πολλά εκατομμύρια για την ανακαίνιση των γραφείων υπουργών του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα για το υπουργείο Εργασίας αναφέρθηκε το ποσό των 21 εκατ. δραχμών.

Το έπιασε το νούμερο το αυτί του Ε. Γιαννόπουλου και το πέταξε στο ΜΕΓΚΑ, για να κριτικάρει τον Στ. Τζουμάκα ως... πολυέξοδο. Βέβαια η παρατήρηση του πρώην δεν πέρασε απαρατήρητη από τον νυν, που - μέσω του γραφείου Τύπου του υπουργείου - σημειώνει ότι "για μια ακόμα φορά ο κ. Ε. Γιαννόπουλος χρειάζεται την επιείκεια όλων μας για τις επιθέσεις εναντίον του υπουργού Στ. Τζουμάκα". Επιπλέον ο υπουργός Εργασίας "κάρφωσε" τον Ε. Γιαννόπουλο ότι τα 21 εκατ. δραχμές αφορούν έξοδα του υπουργείου από τον Οκτώβρη του 1993 έως τον Οκτώβρη του 1995, ενώ ο ίδιος ανέλαβε μόλις τον Σεπτέμβρη του 1995.

Εμείς να προσθέσουμε μόνο ότι δεν είναι και λίγες οι 99.840 δραχμές για ένα κάθισμα γραφείου για τον υποδιοικητή του ΟΓΑ, επίσης μας παραξενεύει ότι μια βάση τηλεφώνου στοίχισε 29.500 δραχμές για τον ΟΑΕΔ, ενώ οι 20 καρέκλες για το ΔΣ του ΟΕΚ που στοίχισαν 1.180.000 δραχμές προκαλούν επίσης εντύπωση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ