Τετάρτη 31 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΙ ΝΕΟ σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χτες στο μετρό! Πληθαίνουν επικίνδυνα τα ατυχήματα, σημειώνουν οι συνδικαλιστές και απαιτούν αποτελεσματικά μέτρα (σελίδα 18).

ΠΡΟΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ απολύσεις, προχωρά η ΕΛΛΑΣ ΚΑΝ. Με προειδοποιητικές στάσεις εργασίας απάντησαν χτες οι εργαζόμενοι (σελίδα 18).

ΧΩΡΙΣ κοινή απόφαση, έληξαν οι εργασίες της 1ης Βαλκανικής Συνδικαλιστικής Διάσκεψης, η οποία, όμως, είχε σαν αποτέλεσμα να καθίσουν για πρώτη φορά σε τραπέζι διαλόγου εκπρόσωποι από αντιμαχόμενες, μέχρι χτες, βαλκανικές χώρες (σελίδα 18).

ΓΚΕΤΟ για την ικανοποίηση των δικών τους αναγκών, θέλουν ορισμένοι το κέντρο της Αθήνας. Θέληση, στην οποία υποτάσσονται το ΥΠΕΧΩΔΕ και ο Δήμος Αθηναίων, αλλάζοντας βίαια τη φυσιογνωμία της πόλης (σελίδα 20).

ΠΗΡΑΝ αμπάριζα και βγήκαν. Εφυγαν με μια γερή μπάζα, καθώς έτσι κι αλλιώς οι πόρτες ήταν ανοιχτές. Είναι οι ληστές της διπλανής τράπεζας(σελίδα 22).

ΗΤΑΝ ένα Λούνα Παρκ. Εμοιαζε αθώο με τα χρωματιστά λαμπιόνια του. Μέχρι που το σκάνδαλο δεν κρυβόταν πια. Τα φώτα έσβησαν και εντός ολίγου μάλλον αναλαμβάνει ο εισαγγελέας. Κάτω, στον Πειραιά στου Λογοθέτη (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ