Τρίτη 13 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΑΓΙΚΕΣ σκηνές εκτυλίσσονται τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα στο Βορειοανατολικό Ιράν, το οποίο έπληξε το Σάββατο το μεσημέρι, ισχυρότατη σεισμική δόνηση. Ο χτεσινός, προσωρινός, απολογισμός έφτασε τον κατάλογο των νεκρών στις 4.000, τους τραυματίες στις 6.000 και τους άστεγους στις 50.000(σελίδα 12).

ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλάζει και φέτος ο αντιπυρικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για τα δάση, ενώ ήδη οι πρώτες πυρκαγιές έκαναν απειλητικά την εμφάνισή τους(σελίδα 22).

ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ρυθμούς προχωρά η κυβέρνηση στη θέσπιση των Ελεύθερων Κύκλων Σπουδών στα ΑΕΙ της χώρας, κίνηση που αποτελεί ένα ακόμα άλμα στην υποβάθμιση των Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (σελίδα 24).

ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ,τα αποτελέσματα των οποίων αποτελούν κόλαφο για την κυβέρνηση, απαντούν οι τοπικές κοινωνίες στα κυβερνητικά σχέδια για αναγκαστικές, δίχως κίνητρα και κριτήρια, συνενώσεις των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (σελίδα 25).

ΕΞΑΙΤΙΑΣ της αύξησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, χρόνο με το χρόνο, στη χώρα μας, το φαινόμενο της εποχιακής αλλεργίας έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ