Τετάρτη 25 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Αναψε κόκκινο... πράσινο

Ο Δ. Μαυρογεννίδης οριστικά στον Ολυμπιακό. Μια ανάσα από τον Μιλόγεβιτς ο ΠΑΟ

Ο Δημήτρης Μαυρογεννίδης και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα φορούν από τη νέα σεζόν τις φανέλες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αντίστοιχα. Η χτεσινή μέρα ήταν αίσια μεταγραφικά για τους δύο... αιωνίους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, αρχής γενομένης με τον πρωταθλητή.

  • Το σίριαλ της μετακίνησης του Δ. Μαυρογεννίδη στους ερυθρόλευκους είχε χτες αίσιο τέλος. Ο μεγαλομέτοχος του Αρη, Λάμπρος Γράντας συναντήθηκε το απόγευμα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Πειραϊκής ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη και τα βρήκαν σε όλα όσον αφορά το οικονομικό μέρος. Ετσι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα εισπράξει 230 εκατομμύρια, ενώ ο 21 χρονος παίκτης που είναι στο Μπάρι με τη μεσογειακή ομάδα θα εισπράξει γύρω στα 130 εκατομμύρια δραχμές για 5 χρόνια.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από σήμερα πέφτει με τα... μούτρα στη δουλιά. Ο κόουτς των Πειραιωτών μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Πάρο, θα συγκεντρώσει αύριο τους παίκτες στο Γκολφ της Γλυφάδας όπου και θα γίνει η επίσημη πρώτη για τη νέα σεζόν.

  • "Κατά 90% ο Μιλόγεβιτς είναι παίκτης του Παναθηναϊκού". Αυτά δήλωσε κορυφαίος παράγοντας του ερυθρού Αστέρα και έτσι ο δρόμος για την έλευση του τεχνίτη λίμπερο στην Παιανία είναι καθαρά θέμα χρόνου. Ετσι ο ΠΑΟ συμπλήρωσε τις μεταγραφές ξένων παικτών μετά την απόκτηση των Νορβηγών Μίκλαντ και Στραντλ. Μια ακόμη μετακίνηση από την εγχώρια αγορά θα αποφασιστεί από τον Βασίλη Δανιήλ μετά τις 20 του Ιούλη μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο.

Στην Ιταλία από 1 - 10 Αυγούστου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των πρασίνων. Εκεί θα δοθούν αρκετά φιλικ,ά μεταξύ των οποίων και γνωστών ομάδων του καμπιονάτο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ