Τετάρτη 25 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΟΜΙΛΟΣ
Επικίνδυνοι οι Σλοβένοι

Οι Σλοβένοι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Β όμιλο. Το 1995 έμειναν εκτός οκτάδας, τώρα διαθέτουν και εμπειρία και ωριμότητα. Εξι παίκτες της προέρχονται από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Ντανέου, Μίλιτς, Τούσεκ, Χόρβατ, Νεστέροβιτς, Γιούρκοβιτς, απέδειξαν στη διάρκεια της φετινής περιόδου ότι είναι ικανοί για πολλά. Με την προσθήκη των Ζντοβτς, Αλιμπέγκοβιτς δημιουργούν ένα αξιόμαχο συγκρότημα.

Οι Λιθουανοί χωρίς τους Σαμπόνις, Μαρτσουλιόνις θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να παραμείνουν στην κορυφή. Ο Καρνισόβας με τον Λουκμίνα και τον Εϊνικις, ο οποίος αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης του ρώσικου πρωταθλήματος, θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να βρεθεί η Λιθουανία στις πρώτες πέντε θέσεις που οδηγούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1998.

Το Ισραήλ είναι ικανό για το καλύτερο και το χειρότερο. Ο Σβι Σερφ θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος αν η ομάδα του τερματίσει στην πρώτη οκτάδα.Η Γαλλία που συμπληρώνει την τετράδα κινδυνεύει με αποκλεισμό από την Α φάση. Στη διάρκεια της προετοιμασίας δεν έπεισε. Η απουσία του Ριγκοντό είναι αισθητή, ενώ ο Μπονατό, που είχε ενθουσιάσει πριν δυο χρόνια στην Αθήνα, δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Τζιρόνα 21.30: Σλοβενία - Γαλλία

Τζιρόνα 23.30: Λιθουανία - Ισραήλ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ