Κυριακή 19 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πολιτική εξόρμηση στη Θεσσαλία

Συνεχίζεται και σήμερα η πλατιά πολιτική εξόρμηση της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλίας του ΚΚΕ με στόχο την ενημέρωση του λαού της περιοχής για τις θέσεις του Κόμματος, που αφορούν στα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, της αγροτιάς, των επαγγελματοβιοτεχνών.

Σήμερα Κυριακή πραγματοποιούνται οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

ΛΑΡΙΣΑ: Στους Γόννους στις 6 μ.μ. με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ.Στη Μαρμαρίνα,με ομιλήτρια την Λίτσα Ούντρια.Στη Ροδιά και στη Δελέρια,με ομιλητή τον Ν. Κούβελα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Στο Καλλιφώνι,στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Απ. Πίτσαβο,γραμματέα της ΝΕ. Στον Κέδρο με ομιλητή τον Β. Ξυδιά,μέλος της ΝΕ. ΣτονΣταυρό με ομιλητή τον Μ. Τσίπρα,μέλος της ΝΕ.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Στην Καλαμπάκα στις 11 π.μ. με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή.Στον Πύργο στις 11 π.μ. με ομιλητή τον Θ. Τσέργα,μέλος της ΝΕ. Στο Γροιζάνο,το βράδυ, με ομιλητή τον Θ. Τσέργα.Στο Μικρό Κεφαλόβρυσο με ομιλητή τον Δ. Αρμάγο.Στη Μεγάρχη με ομιλητή τον Φ. Ζιαννό,μέλος της ΝΕ.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Στο Δήμο Ιωλκού,στις 9.30 π.μ. και στους Ποντίους,στις 12 το μεσημέρι, με ομιλητές τον Ν. Γκατζή βουλευτή και τον Γ. Λούμα μέλη της ΝΕ. Στην Αργαλαστή,στις 7 μ.μ. με ομιλητές τον Ν. Γκατζή και τονΑπ. Νάνο,μέλος της ΝΕ. Στο Βελεστίνο με ομιλητές τον Κ. Νίκου καιΑντ. Παππά μέλη της ΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ