Πέμπτη 23 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Ζωντανό παράδειγμα στην καθημερινή μας δράση

Ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ για το θάνατο της Ρούλας Κουκούλου

Υπόσχεση συνέχισης του αγώνα για ένα καλύτερο, ένα σοσιαλιστικό αύριο, όπως το ονειρεύτηκε η Ρούλα Κουκούλου, είναι ο στερνός χαιρετισμός που της απευθύνουν οι νέοι κομμουνιστές.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΣ της ΚΝΕ τονίζει:

"Το ΚΣ της Κομμουνιστικής Νεολαίας εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για το θάνατο της συντρόφισσας Ρούλας Κουκούλου, ιστορικού στελέχους του Κόμματος, ξεχωριστής προσωπικότητας για το ελληνικό και παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα.

Η απώλεια για το Κόμμα μας, για το κίνημα ειρήνης, για το γυναικείο κίνημα, που όλα αυτά τα χρόνια πιστά υπηρέτησε, είναι δυσαναπλήρωτη.

Η πίστη της στα ιδανικά της ειρήνης, της εθνικής ανεξαρτησίας, του σοσιαλισμού αποτελεί για τους νέους κομμουνιστές ζωντανό παράδειγμα για την καθημερινή δράση τους στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων της νεολαίας, της ειρήνης και του σοσιαλισμού.

Η ανυποχώρητη προσφορά της Ρούλας Κουκούλου στο Κόμμα της, στις πιο δύσκολες συνθήκες, διαπαιδαγωγεί σήμερα τους νέους κομμουνιστές να κερδίζουν και να υπερασπίζονται τον τίτλο του μέλους του τιμημένου Κόμματός μας.

Οι νέοι κομμουνιστές, αποχαιρετώντας την συντρόφισσα Ρούλα Κουκούλου, δίνουν την υπόσχεση να συνεχίσουν να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, σοσιαλιστικό, όπως το ονειρεύτηκε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ