Πέμπτη 20 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Οι ΚΟ Μεσογείων του ΚΚΕ σας καλούν να γλεντήσουμε όλοι μαζί αύριο Παρασκευή στις 8 μ.μ., στο κέντρο "ΑΣΤΕΡΙ" (Λεωφόρος Λαυρίου), γιατί ο αγώνας θέλει γλέντι.
  • Πολιτική συγκέντρωση, με θέμα τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και τις θέσεις του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 21 Μάρτη στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο της Νιγρίτας.Στη συγκέντρωση, που οργανώνει η ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο βουλευτής Σερρών του Κόμματος Σταύρος Παναγιώτου.
  • Η ΚΟ Ανω Κυψέλης και το Τμήμα Οικοδόμων σας προσκαλούν το Σάββατο 22 Μάρτη στις 8 μ.μ. σε συνεστίαση στην ψησταριά "Ο Κρίνος" (Καυκάσου 157) τηλ. 86.73.482 (Τέρμα Ανω Κυψέλης), με τη λαϊκή ορχήστρα του Κώστα Τσιβόλα.
  • Η ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ προσκαλεί όλους τους φίλους του Κόμματος στη συνεστίαση, που διοργανώνει το Σάββατο 22 Μάρτη και ώρα 8.30 μ.μ. προς τιμήν των 78 χρόνων ζωής και αγώνα του ΚΚΕ και των 90 χρόνων από τη δολοφονία του φλογερού αγωνιστή της αγροτιάς Μαρίνου Αντύπα, στο κέντρο "ΜΙΜΗΣ" (1ο χλμ. Σκύδρας Μαυροβουνίου).

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο Βαγγέλης Μπούτας,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και μέλος της Πανθεσσαλικής Επιτροπής Αγροτών.

Προσκλήσεις διατίθενται από τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, καθώς και στην είσοδο του κέντρου τη μέρα της εκδήλωσης στην τιμή των 2.500 δρχ., που περιλαμβάνει πλούσιο μενού και λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα από ορχήστρα.

  • Η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ θα διοργανώσει πολιτική εκδήλωση για τα 45χρονα από τη δολοφονία του ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, το Σάββατο 5 Απρίλη στην Αμαλιάδα στις 8 μ.μ.

Θα ακολουθήσει συνεστίαση στο κέντρο "Το Κουτούκι του Ντελόν". Προσκλήσεις στα τηλ. Αμαλιάδας 0622 - 22.011, στον Πύργο 0621 - 34.275.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ