Σάββατο 5 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο λευκός θάνατος χτύπησε και 5η μέρα!

Το 5ο θύμα του λευκού θανάτου σε πέντε ημέρες και το 7ο στη Θεσσαλονίκη από την αρχή του χρόνου, ο 25χρονος Αντ. Πουντουράκης, βρέθηκε χτες το πρωί στο 14ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς. Τον 25χρονο ελαιοχρωματιστή, από το Ηράκλειο της Κρήτης, βρήκε νωρίς το πρωί ο φύλακας του σχολείου. Το άψυχο σώμα του νεαρού θύματος ήταν πεσμένο ανάμεσα σε σκουπίδια. Δίπλα του βρέθηκαν και τα σύνεργα του θανάτου.

Ο χαμός και του 5ου νέου ανθρώπου μέσα σε πέντε μέρες αποδεικνύει με τον πιο τραγικό τρόπο την τρομακτική έξαρση του προβλήματος των ναρκωτικών στη χώρα μας. Προβάλλει έτσι επιτακτική η ανάγκη διαμόρφωσης ολοκληρωμένης πολιτικής αντιμετώπισης του προβλήματος με έμφαση στην ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία.

Ομως, αυτό που γίνεται στην πράξη είναι το πετσόκομμα του προϋπολογισμού του ΚΕΘΕΑ, ενώ η αντιλαϊκή πολιτική της "σύγκλισης" αμφισβητεί ολοένα και περισσότερο τα δικαιώματα των νέων στη ζωή, σπρώχνοντας έτσι περισσότερους από αυτούς στην αναζήτηση τεχνητών "παραδείσων". Και μέσα σε αυτό το σκηνικό, βρίσκουν την ευκαιρία να προπαγανδίσουν τις αποπροσανατολιστικές και επικίνδυνες απόψεις τους οι οπαδοί του διαχωρισμού "μαλακών" και "σκληρών" και τη νομιμοποίηση των πρώτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ