Σάββατο 5 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ασος στο "άσπρο - μαύρο"

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

"Οι δηλώσεις των υπουργών Υγείας και Οικονομικών για την περιστολή του κόστους περίθαλψης των δημοσίων υπαλλήλων, δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να δείχνουν ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είναι άσος στο να παρουσιάζει το μαύρο -άσπρο", τονίζει σε χτεσινή ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

"Οταν η κυβέρνηση, συνεχίζει η ανακοίνωση, μιλάει για νοικοκύρεμα της κατάστασης, εννοεί την περιστολή των εξόδων που αφορούν στα λαϊκά στρώματα. Τα κονδύλια που προορίζονται για τους εργαζόμενους, αποτελούν σπατάλη και κόστος! Αντίθετα, όσα προορίζονται για την αύξηση των κερδών των λίγων, αποτελούν κατά την κυβέρνηση, "τακτοποίηση της ακαταστασίας" και της "έλλειψης νοικοκυριού"".

"Αποκρύπτει, συνεχίζει η ανακοίνωση, έτσι το γεγονός, ότι τα προβλήματα που υπάρχουν οφείλονται στην πολιτική όλων των κυβερνήσεων να ευνοούν τα μονοπώλια που δρουν στο χώρο της υγείας, καθώς και τους "ημέτερους", που τα κυβερνητικά κόμματα μέσω του ρουσφετιού και ειδικής ασυλίας περιποιούνται ιδιαιτέρως, προκειμένου να εξασφαλίζουν στηρίγματα για το πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής τους. Σε συνάρτηση με τα αντιλαϊκά μέτρα που προετοιμάζονται στο χώρο της υγείας και γενικότερα, βρίσκεται και η πρόσφατη ψήφιση από την πλειοψηφία της Βουλής της τρομοκρατικής διάταξης, σύμφωνα με την οποία θα τιμωρούνται με φυλάκιση δύο ετών, όσοι σε μια διαδήλωση απελευθερώσουν διαδηλωτή που συνελήφθη από την Αστυνομία! ".

Και η ανακοίνωση καταλήγει: "Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ