Πέμπτη 17 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗ
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Στην Αθήνα

Οι Επιτροπές Ειρήνης Κυψέλης, Αχαρνών και Πατησίων διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη 17 Απρίλη πικετοφορία από την πλατεία Αμερικής στις 6 μ.μ. προς το τέρμα της Πατησίων με συνθήματα: "Αλληλεγγύη στον αλβανικό λαό", "Κανένας Ελληνας στρατιώτης στην Αλβανία".

Στη Θήβα

Με συνθήματα "Αλληλεγγύη στον αλβανικό λαό", "Κανένας Ελληνας φαντάρος στην Αλβανία", η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα σωματείων, συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων Θήβας,καλούν τους εργαζόμενους και το λαό σε συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο.

Στην Αρτα

Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" Αρτας καλεί τους νέους της περιοχής σε συλλαλητήριο σήμερα Πέμπτη 17 Απρίλη, στις 8μμ, έξω από το Εργατικό Κέντρο, την οποία διοργανώνουν συνδικαλιστές της Αρτας.

Στη Χίο

Η ΕΕΔΥΕ, η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" και ο Σύλλογος Γυναικών Χίου καλούν τους κατοίκους του νησιού να πάρουν μέρος στην πικετοφορία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6.30μμ στην Αγορά Χίου.

Στη Λέσβο

Η ΕΕΔΥΕ Λέσβου καλεί το λεσβιακό λαό σε πικετοφορία - διαμαρτυρία για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην πολυεθνική στρατιωτική δύναμη στην Αλβανία. Η πικετοφορία θα ξεκινήσει στις 6μμ την Παρασκευή 18 Απρίλη έξω από το Εργατικό Κέντρο Μυτιλήνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ