Σάββατο 3 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 7ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ
ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ
ώριμης αντεπίθεσης

Μεστές, ζωντανές, μαχητικές οι ομιλίες των Κνιτών αντιπροσώπων, αποδείχνουν ότι η καρδιά της μαχόμενης νεολαίας χτυπά τις μέρες αυτές στο χώρο του Συνεδρίου

Χωρίς καμιά δόση υπερβολής: Η καρδιά της μαχόμενης, για τα δίκια της, νεολαίας της χώρας μας χτυπά δυο μέρες τώρα στο χώρο του 7ου Συνεδρίου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας. Και δε θα μπορούσε να ήταν αλλιώς. Οι Κνίτισσες και οι Κνίτες έχουν διατυπώσει σαφέστατα τη διακήρυξή τους: "Να γίνει το 7ο Συνέδριο το ορμητήριο για τη νεανική αντεπίθεση, μαζί με το ΚΚΕ!".

Μια διακήρυξη που οι ίδιοι - με τις τοποθετήσεις των δεκάδων αντιπροσώπων που πήραν το λόγο - κάνουν καθαρό ότι δεν είναι φιλολογική, ότι είναι μία διακήρυξη δράσης, στηριγμένη σε ώριμες αναλύσεις, βασισμένη στην ανάγκη των καιρών να υπάρξει μαχητική απάντηση και από τη νεολαία, κόντρα σ' όλους όσοι "κουρέλια κάνουν τα όνειρά μας". Είναι μία διακήρυξη, η οποία περιέχει όλο το βάρος που συνεπάγεται η κατακτημένη πλέον από τα προηγούμενα χρόνια ωριμότητα στη δράση της Οργάνωσης. Μια ωριμότητα που καθρεφτίστηκε στις ομιλίες των αντιπροσώπων, θα διαχυθεί σήμερα σ' όλη τη διαδικασία της κατάρτισης της Πολιτικής Απόφασης του Συνεδρίου και θα εκφραστεί αύριο με συγκεκριμένη δράση σ' όλα τα ανοιχτά για τη νεολαία μέτωπα.


ΣΕΛ.  7   -   13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ