Κυριακή 18 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ειρήνης παντού

Πολύμορφες εκδηλώσεις διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης, σε συνεργασία και με άλλους φορείς σε όλη την Ελλάδα:

Σήμερα
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει πορεία ειρήνης που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. από την κοινότητα Πηγής και θα καταλήξει στις 9 μ.μ. στην Πλατεία Τρικάλων, όπου θα λάβουν χώρα λαϊκό πανηγύρι με δημοτικά τραγούδια.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης διοργανώνει πορεία ειρήνης στις 7 μ.μ. από το μνημείο της Παναγιάς έως την κεντρική πλατεία, όπου θα γίνει ομιλία και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας διοργανώνει αγώνα ανωμάλου δρόμου για τη νεολαία μήκους 3.000 στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη. Η εκκίνηση θα γίνει στις 9.30 π.μ. από την πλατεία Καπνεργάτη. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 837574 και 838058.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Βέροιας διοργανώνει πορεία ειρήνης αφιερωμένη στον Γρηγόρη Λαμπράκη, η οποία θα ξεκινήσει από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης της κοινότητας Πατρίδας και θα καταλήξει στη Βέροια. Η μεταφορά των πολιτών θα γίνει με αστικά λεωφορεία, που θα ξεκινήσουν από την αφετηρία τους στις 9.30 και 10 το πρωί.
Τρίτη 20 Μάη
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας και η τοπική "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" διοργανώνουν στις 8 μ.μ. στην παραλία Χαλκίδας φιλειρηνική συγκέντρωση.
Πέμπτη 22 Μάη
  • Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" Αρτας διοργανώνει στο ΤΕΙ προβολή ταινίας, συζήτηση, έκθεση βιβλίου, φωτογραφικού υλικού και σκίτσου. Η έκθεση θα συνεχιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο.
Κυριακή 25 Μάη
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Β. Δ. Ελλάδας και οι αντίστοιχες κινήσεις της "Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη" διοργανώνουν στις 11 π.μ. πορεία ειρήνης από την Πρέβεζα στο Ακτιο,στη ΝΑΤΟική βάση των ιπταμένων ραντάρ τύπου ΑΒΑΚΣ. Προσυγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. στο Φάρο Πρέβεζας. Βασικό αίτημα της συγκέντρωσης είναι να κλείσει η ΝΑΤΟική βάση και να σταματήσουν οι ΝΑΤΟικές επεμβάσεις στα Βαλκάνια.
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης των Νομών Αν. Μακεδονίας - Θράκης και τα αντίστοιχα παραρτήματα της "Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη", στέλνουν το δικό τους μήνυμα ειρήνης και αντίστασης στη Νέα Τάξη με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν την Κυριακή 25 Μάη στις 11 π.μ. έξω από τις ραδιοφωνικές εγκαταστάσεις της "Φωνής της Αμερικής" στο Εράσμιο Ξάνθης.Αναχώρηση από την Αλεξανδρούπολη θα γίνει στις 9 π.μ. μπροστά από το Δημαρχείο.
Κυριακή 1 Ιουνίου
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης στις 11 π.μ. διοργανώνει συγκέντρωση και ομιλία μπροστά στο δημαρχείο. Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης. Με την πορεία αυτή θα κλείσει το δεκαήμερο ειρήνης στην πόλη αυτή κατά τη διάρκεια του οποίου στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο θα υπάρχει χώρος με ταμπλό, φωτογραφίες, αφίσες και ανακοινώσεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ