Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αναταραχή για τις απολύσεις

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χτες τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αφού στον λογαριασμό του καθένα τοποθετήθηκαν περίπου ένα εκ. δρχ. σε μια εποχή που για την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν είναι η καλύτερη αναφορικά με τα οικονομικά. Οι φήμες για προβλήματα, που φούντωσαν από τη διαμάχη για τα πριμ, ενισχύθηκαν από τις απολύσεις 19 υπαλλήλων της εταιρίας οι περισσότεροι από τους οποίους στελέχωναν τα τεχνικά τμήματα των ακαδημιών.Τα χρήματα αφορούσαν τα πριμ από τις νίκες με Καστοριά, Ηρακλή, Καλαμάτα, Απόλλωνα και μισθούς Δεκεμβρίου. Ετσι οι μουρμούρες των ποδοσφαιριστών τουλάχιστον προς το παρόν κοπάζουν. Αυτό όμως δε σημαίνει πως το τμήμα θ' αποκτήσει τη δέουσα ηρεμία. Οι απολύσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω προκάλεσαν τη δυσφορία των Ραβούση, Γιδόπουλου σύμφωνα με πληροφορίες, γιατί αμφότεροι δεν ήταν ενημερωμένοι.

Μάλιστα μεταξύ των "περιττών" βρίσκεται ο Ν. Χρηστίδης στενός συνεργάτης του ενωσίτη προπονητή. Οι ίδιες πηγές θέλουν την απόφαση να πηγάζει από κόντρα δύο υπαλλήλων της ΠΑΕ (Στράτος, Σκούρτης) και προσπάθειά τους να επιδείξουν σε ευνόητη κατεύθυνση (λέγε με Τροχανά) καλή συμπεριφορά.

Σαν να μην έφταναν αυτά ο Μ. Τροχανάς με δηλώσεις του χτες στη Θεσσαλονίκη ξαναρίχνει... λάδι στη φωτιά. "Ευτυχώς που δεν ήμουνα στην Πάτρα γιατί όταν αποβλήθηκε ο Μανωλάς θα τον έπνιγα (!! ). Είναι απαράδεκτη αποβολή. Τα νεύρα του Στέλιου δε συμβαδίζουν με την αξία του", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Τροχανάς

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επίσης ζήτησε συγνώμη από τον ταξίαρχο Καρακοντίνο, πρώην αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, για όσα του είχε καταμαρτυρήσει πέρσι μετά τον αγώνα με τον Αρη και την παραίτηση των Τριβέλλα, Θωμαϊδη (προέδρου και γραμματέα ΕΠΟ), Ερωτοκρίτου (αθλητικού δικαστή).

Τους θεωρεί υπαίτιους για τη μη διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με τις καταγγελίες του για παράνομα κυκλώματα (από γραφεία στοιχημάτων) τα οποία "εκβιάζουν διαιτητές και διαμορφώνουν αποτελέσματα".

  • Δύο αλλαγές φαίνεται πως θα έχει η ΑΕΚ κατά του Ιωνικού. Τη θέση του τιμωρημένου Κωστένογλου (6 κίτρινες) θα πάρει ο Ντόμπος και του Μαλαδένη, ο Κοπιτσής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ