Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Μέρες αγωνίας

Οι πράσινοι αγωνιούν για το ντέρμπι και για την απόφαση της ΦΙΦΑ για Μπορέλι την Παρασκευή

Στα... θρανία κάθισε χθες ο Βελιμίρ Ζάετς τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Κροάτης τεχνικός πριν από τη μεσημεριανή προπόνηση επιδόθηκε σε... βιντεοθεραπεία με θέμα τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, παρακολούθησαν τους δύο τελευταίους αγώνες των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Ο "λαγός" επισήμανε στους ποδοσφαιριστές τις αδυναμίες του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα έκανε ανάλυση στο παιχνίδι του συγκροτήματος του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μάλιστα ακολούθησε και διάλογος για την καλύτερη αντιμετώπιση του "εχθρού" στο Φάληρο.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, γεγονός που σημαίνει ότι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Πάντως στο στρατόπεδο των πρασίνων η αγωνία κορυφώνεται, όχι μόνο για το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο αλλά και για το θέμα Μπορέλι. Η επιτροπή εφέσεων της ΦΙΦΑ που έχει προσφύγει ο ΠΑΟ θα αποφασίσει τελεσίδικα πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντίνος την ερχόμενη Παρασκευή. Η ανακοίνωση κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί στον ΠΑΟ τη Δευτέρα. Οπως γίνεται αντιληπτό ο Ζάετς έχει ρίξει το βάρος στο ηθικό του Χότα - Χότα που ασφαλώς αυτές τις μέρες κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Σημαντική είναι η κίνηση των 9.000 εισιτηρίων που πήρε η ΠΑΕ. Ετσι οι φίλοι του ΠΑΟ αναμένεται να δώσουν δυναμικό "παρών" στο Καραϊσκάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ