Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
"Τραυματισμένοι" σε ματς - φωτιά

Μόνο νίκη θέλουν σήμερα Ολυμπιακός και Πανιώνιος σε Ζάγκρεμπ και Τελ Αβίβ, αντίστοιχα

Ολυμπιακός και Πανιώνιος ρίχνονται σήμερα με τη σειρά τους στη μάχη της Ευρωλίγκας, όπου και οι δυο αγωνίζονται εκτός έδρας προσπαθώντας να ξεπεράσουν ένα ακόμη εμπόδιο στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

Οι "ερυθρόλευκοι" στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Τσιμπόνα και οι "κυανέρυθροι" στο Τελ Αβίβ αντιμετωπίζοντας τη Μακαμπί, θα δώσουν άλλον ένα κρίσιμο αγώνα, όπου ο καθένας από τη σκοπιά του και για τους δικούς του ξεχωριστούς λόγους θα επιδιώξει τη νίκη.

ΤΣΙΜΠΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ): Μπορεί το σημερινό παιχνίδι να είναι το πιο κρίσιμο για τον πρωταθλητή Ελλάδας στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας, αλλά παρ' όλα αυτά οι αγωνιστικές συνθήκες κάθε άλλο παρά ευνοούν τους Πειραιώτες. Αιτία, τι άλλο... το μόνιμο πρόβλημα του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό, οι τραυματισμοί. Ετσι, χωρίς τον Ντράγκαν Τάρλατς ο Ολυμπιακός πέταξε για το Ζάγκρεμπ και από ό,τι φαίνεται έχει γίνει συνήθεια πλέον στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να στερούνται κάποιον παίκτη από κάθε παιχνίδι. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς αναζητά ανάμεσα στον Βελπ και τον Παπανικολάου τον αντικαταστάτη του Τάρλατς, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει το "ταίρι" του Φασούλα. Το βάρος των επιθέσεων για άλλη μια φορά θα πέσει στις πλάτες των δυο Αμερικανών, αφού ο Αντερσον ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα δώσει κανονικά το "παρών" στο σημερινό αγώνα. Ο Ολυμπιακός με νίκη αγκαλιάζει τη δεύτερη θέση. Σε αντίθεση περίπτωση θέλει οπωσδήποτε νίκη στη Μαδρίτη με την Εστουντιάντες.

ΜΑΚΑΜΠΙ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 20.45 (απευθείας μετάδοση το α ημίχρονο από το SUPERSPORT και σε μαγνητοσκόπηση το β ημίχρονο μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού): Υπό τη σκιά των διοικητικών προβλημάτων ο Πανιώνιος θα δώσει στο Τελ Αβίβ ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Ν. Σμύρνη έγινε μάθημα για τον Τζούροβιτς και τους παίκτες του, που αυτή τη φορά πάνε διαβασμένοι στο παιχνίδι. Τα προβλήματα του Πανιωνίου ακούνε στα ονόματα του Γιέλιτς και του Πετσάρσκι, αφού ο πρώτος δεν ακολούθησε την αποστολή ενώ ο δεύτερος υποφέρει από φλεγμονή στο πόδι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ