Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ελπίζουν στον Μποσμάν...

Νομική αντεπίθεση ετοιμάζουν οι παίκτες με στήριγμα την απόφαση Μποσμάν

Παρωδίας συνέχεια στο Πρωτάθλημα Βόλεϊ. Χτες στο κλειστό της Παιανίας είχαμε σε επανάληψη όσα κωμικοτραγικά είχαν γίνει τη Δευτέρα στη Μίκρα και στο παιχνίδια Αρη - ΠΑΟ. Χτες το παιχνίδι Κτησιφώντα - ΠΑΟΚ διεκόπη μετά το πρώτο σετ, αφού ο ΠΑΟΚ έμεινε με πέντε παίκτες λόγω τραυματισμού του Απ. Ναλμπάντη. Ο ιδιόρρυθμος παίκτης μαζί με τον αδελφό του έπαιξαν μετά από σιωπηρή συμφωνία του ΠΑΣΑΠ, καθώς ο ΠΑΟΚ δε συμπλήρωνε ομάδα με τους εφήβους. Η ομάδα της Παιανίας που έπαιξε με τον Κ. Φλέσσα αλλά και το νεαρό Κατσανεβάκη κέρδισε το πρώτο σετ με 15 - 12 και στη συνέχεια τα δύο επόμενα στα χαρτιά με 15 - 0 και 15 - 0.

Εν τω μεταξύ χτες ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θ. Μπελιγράτης πρότεινε στους παίκτες να σπάσουν την αποχή και από την Τρίτη να ξεκινήσουν συνομιλίες για τα τρία θέματα που τους απασχολούν (τρίτος ξένος, ασφαλιστικό, προσφορά - αντιπροσφορά). Από τη μεριά τους οι παίκτες ετοιμάζουν τη νομική τους αντεπίθεση. Σήμερα έχουν σύσκεψη με στελέχη νομικού γραφείου που έχει μεγάλη εμπειρία στην υπόθεση Μποσμάν, προκειμένου να επεξεργαστούν τις προτάσεις τους στο θέμα προσφορά - αντιπροσφορά. Την Παρασκευή το βράδυ θα συνεδριάσει το ΔΣ του συνδέσμου των παικτών για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του και τίποτα δεν αποκλείεται... Στους κόλπους της ηγεσίας των παικτών υπάρχει μεγάλη σιγουριά για τη νομική υπεροχή των θέσεών τους.

Οι γυναίκες

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Λάρισα όπου πήγε με τρένο ξεχώρισε στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών. Η ομάδα του Γ. Δερμάτη κέρδισε με 3 - 1 (15 - 8,13 - 15, 15 - 9,15 - 7). Τα άλλα αποτελέσματα: Αγ. Σώστης - Αρης 3 - 0 (15 - 4,15 - 8,15 - 10), Φιλαθλητικός - Ιωνικός ΝΦ 0 - 3 (11 - 15,10 - 15,13 - 15), Ηλυσιακός - Βριλήσσια 3 - 0 (15 - 3,15 - 9,15 - 8). Αναβλήθηκαν λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων τα παιχνίδια Κοζάνη - ΠΑΟ και Νίκη Αλεξ. - ΒΑΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ