Σάββατο 7 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΜΕ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στα χωριά της Λέσβου, όπως προκύπτει από την απάντηση που έδωσε χτες στη Βουλή ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Χρ. Βερελής, στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Στρ. Κόρακα (σελίδα 5).

ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ μπήκε στο χορό για την εφαρμογή των φορομπηχτικών κατευθύνσεων της κυβέρνησης. Αύξηση 20% στα ανταποδοτικά τέλη αποφάσισε η παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Κερατσίνιου, αγνοώντας τις ανάγκες και τα προβλήματα της πόλης. Μηδενική αύξηση πρότεινε η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση", η πρόταση της οποίας υποστηρίχτηκε από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (σελίδα 23).

ΚΛΕΙΣΤΗ ξανά αύριο, την Τρίτη και την Τετάρτη η χωματερή των Ανω Λιοσίων, ενώ την Τετάρτη θα συνεδριάσει εκ νέου το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ανω Λιοσίων, προκειμένου να αποφασίσει την παύση ή μη της λειτουργίας της χωματερής (σελίδα 23).

ΚΑΛΕΣΜΑ στους μαζικούς φορείς των αγροτών και κύρια στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και την Ενωση Συνεταιρισμών απευθύνει η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ, ώστε να οργανώσουν την πάλη τους και να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να πάρει τέτοια μέτρα που θα ανακουφίσουν τον ελαιοπαραγωγό και θα προστατέψουν το εισόδημά του (σελίδα 24).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ