Τρίτη 17 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σκυλάκι πολυτελείας...

Κατά τον γνωστό και μη εξαιρετέο Παύλο Τσίμα, η κινητοποίηση των αγροτών θα είχε λήξει, αν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης κέρδιζαν τη μάχη των εντυπώσεων και αν πρόσεχαν λίγο περισσότερο την τηλεοπτική τους εμφάνιση... Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο λαός βλέπει με συμπάθεια τους αγώνες των αγροτών δεν οφείλεται, κυρίως, στο δίκιο των αιτημάτων και του αγώνα τους 19 μέρες τώρα, αλλά στο ότι υπέβαλαν στο θεατή ένα μήνυμα λαϊκής αυθεντικότητας μέσω των καναλιών, μιας και οι εκπρόσωποι των αγροτών - πάλι κατά τον Π. Τσίμα - έδιναν όλες αυτές τις μέρες μια άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική παράσταση!..

Δηλαδή, το γεγονός ότι εναντίον των αγροτών δε στράφηκαν οι λαϊκές οργανώσεις, αλλά η κυβέρνηση, ορισμένα ΜΜΕ μεγαλοεργοδοτών, οι βιομήχανοι και κάποιοι ακόμη Τσίμες δεν οφείλεται στο ότι οι άλλοι εργαζόμενοι ευαισθητοποιήθηκαν, επειδή είναι και οι ίδιοι θύματα της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά στο ότι οι Μπούτας, Παττάκης, Νασίκας, Νταφούλης και λοιποί δε φορούσαν κοστούμια και γραβάτες!!! Με αποτέλεσμα ο κόσμος να τους νιώθει κοντά του...

Αξιος ο μισθός του Π. Τσίμα. Αφού τα ξεπούλησε όλα, αφού μετατράπηκε σε σκυλάκι πολυτελείας, που "κοσμεί" τους καναπέδες των μεγιστάνων, σε συνέχεια τη ...βρήκε με το "μήλο" του και την ησυχία που του πρόσφερε η χαμηλή - μέχρι πριν λίγο - συμμετοχή του λαού στους αγώνες. Τώρα όμως που έχουν αρχίσει μαζικές κινητοποιήσεις, ένιωσε να κάθεται πάνω σε καρφιά. Και θυμήθηκε τους λόρδους, που προσέχουν το προφίλ τους, για να εντυπωσιάσουν. Με την τεχνική των λόρδων παρομοίασε λοιπόν τους αγρότες, πιστεύοντας ότι, με το δικό του τρόπο και μ' αυτόν τον τρόπο, θα συμβάλει στο χτύπημα των αγώνων τους. Για μια ακόμα φορά: Αξιος ο μισθός του!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ