Τετάρτη 7 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Καυγάς στην κλήρωση

Οπως αναμενόταν στην κλήρωση των διαιτητών της 20ής αγωνιστικής που έγινε χτες στην ΕΠΑΕ δημιουργήθηκε ένταση αναφορικά με την απόδοση του Κύρου Βασσάρα την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Ξάνθης - ΠΑΟ.

Ο εκπρόσωπος των "πρασίνων", Ν. Τσίλης, διαμαρτυρήθηκε στον πρόεδρο της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών (ΕΟΔ), Κάννο, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Μιλάμε για "εξυγίανση" και να ποια είναι τα αποτελέσματα. Είδατε τι έγινε στην Ξάνθη".

Ο πρόεδρος της ΕΟΔ απάντησε στον εκπρόσωπο του ΠΑΟ ότι η Επιτροπή του είναι αναρμόδια για το θέμα αυτό και τον παρέπεμψε στην ΕΔ, η οποία συνεδριάζει σήμερα. Η ένταση συνεχίστηκε μεταξύ του Ν. Τσίλη και του Α. Ποϊλα (ΟΣΦΠ) και μάλιστα σε ορισμένα διαστήματα σε προσωπικό επίπεδο.

Μετά το πέρας των παραπάνω έγινε και η κλήρωση. Στον αγώνα του Πύργου ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Ολυμπιακό θα διαιτητεύσει ο Ηλ. Χατζής από το Σύνδεσμο Καρδίτσας. Για τους προληπτικούς, άλλες δύο φορές που έχει "σφυρίξει" τους Πειραιώτες (με Ιωνικό και Αρη) ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ής αγωνιστικής κληρώθηκαν: Εδεσσαϊκός - Καλαμάτα (Μπέγκος), Εθνικός - Ηρακλής (Γιανναδάκης), ΟΦΗ - Λάρισα (Δούρος), Παναχαϊκή - ΑΕΚ (Τεβεκέλης), Απόλλωνας - Ξάνθη (Μπίκας), Αρης - Ιωνικός (Βέλλιος), Παναθηναϊκός - Αθηναϊκός (Γιαννόπουλος), ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (Λάτσιος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ